Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu, în criză la FCSB după transferul lui Dorin Rotariu! MM Stoica, mesaj în direct: "E simplu" | EXCLUSIV

Octavian Popescu, în criză la FCSB după transferul lui Dorin Rotariu! MM Stoica, mesaj în direct: "E simplu" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre situaţia lui Octavian Popescu (20 de ani) odată cu transferul lui Dorin Rotariu (28 de ani). Postul de atacant lateral dreapta va fi blocat la FCSB, odată cu venirea lui Rotariu, astfel că MM a transmis un mesaj vis a vis de "perla" Popescu.

Octavian Popescu va trebui să se lupte pentru titularizare la FCSB cu David Miculescu, Alexandru Băluţă şi Dorin Rotariu, pentru un post în dreapta sau centrul atacului. Postul său de bază, atacant lateral stânga, e ocupat de Florinel Coman, pe care FCSB îl consideră "prea bun" pentru fi scos din echipă.

Mihai Stoica, avertisment pentru Octavian Popescu: "Joci bine, joci în continuare! Joci rău, pe bancă sau în tribună. E simplu"

Mihai Stoica a spus că Octavian Popescu n-are asigurat postul de titular, nici în stânga atacului, acolo unde Coman e de neclintit, nici în dreapta, acolo unde are concurenţă acerbă. În direct la Orange Sport, MM a transmis un mesaj legat de situaţia atacantului.

"Tavi e improvizaţie acolo. Meciul lui de referinţă e cel cu Universitatea Craiova, dă două pase geniale. El e conştient că la momentul ăsta Coman e de neclintit de acolo. E prea bun Coman. (…) La echipa asta e simplu. Intri, joci bine, joci in continuare. Joci rău, stai pe bancă, Joci foarte rău, stai în tribuna, ca la orice echipa de altfel", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Octavian Popescu a jucat 879 de minute (15 meciuri) în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat două pase decisive.

  • 3,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: octavian popescufcsbmihai stoicaechipa 

viewscnt
Articole similare