Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu lămureşte gestul pentru care a fost ironizat! Explicaţia cu care a surprins: "Pur şi simplu" | EXCLUSIV

Octavian Popescu lămureşte gestul pentru care a fost ironizat! Explicaţia cu care a surprins: "Pur şi simplu" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Octavian Popescu (20 de ani) a lămurit subiectul care a stârnt o reacţie savuroasă.

Octavian Popescu a surprins cu explicaţia pe care a oferit-o la imaginea care i-a provocat lui Basarab Panduru o reacţie savuroasă, în direct la Orange Sport. "Perla" FCSB a apărut, la meciul cu FC Voluntari, cu jambierele tăiate în zona gambelor, imagini surprinse de camerele TV când acesta a fost introdus pe teren, în locul accidentatului Florinel Coman.

Octavian Popescu, despre jambierele tăiate: "Am văzut la o grămadă de fotbalişti"

Popescu a explicat că, pur şi simplu, şi-a dorit să le taie pentru că a văzut la alţi fotbalişti şi nu că l-ar fi incomodat cumva din punct de vedere muscular.

"Am văzut la o gramadă de fotbalişti şi le-am tăiat şi eu, pur şi simplu", a spus Octavian Popescu, pentru Orange Sport.

În general, fotbaliştii cu masa musculară mare în zona gambelor, la picioare, îşi taie jambierele pentru că din cauza efortului gambele se umflă şi au nevoie de o circulaţie bună a sângelui

Basarab Panduru l-a ironizat pe Octavian Popescu pentru jambierele tăiate: "De ce le tai?"

Basarab Panduru nu este cel mai mare fan al noului "trend" din campionatul nostru, fotbaliştii au început să-şi taie jambierele din cauza "gambelor lucrate".

”Au gambe calumea, Tavi Popescu are gambe mari de tot. Dacă îşi ia Grealish, înţelegi, dar tu când ai scobiturile alea ce să iasă? Ce strânge jambiera aia de îţi trebuie gaura aia? (n.r. râde)”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: octavian popescujambiereexplicatiefcsboctavian popescu jambiere 

viewscnt
Articole similare