Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu nu s-a "obosit" să se prezinte la Bacalaureat: ”Nu l-a interesat, a spus că nu are timp”

Octavian Popescu nu s-a "obosit" să se prezinte la Bacalaureat: ”Nu l-a interesat, a spus că nu are timp”

FCSB

Comentarii

Cu examenul de Bacalaureat de abia încheiat, diverşi jucători tineri din România şi-au făcut timp pentru a îşi putea da testul final din liceu, însă Octavian Popescu nu a fost printre aceştia.

Radu Drăguşin a impresionat în urmă cu câteva săptămâni, când a dezvăluit că a refuzat convocarea în cantonamentul preolimpic pentru a studia pentru Bacalaureat. Între timp, acesta şi-a dat examenul şi a obţinut o medie de 9,16. Şi rapidistul Ştefan Pănoiu a impresionat prin cunoştinţele sale academice, fiind unul dintre cei 112 elevi care au obţinut media 10 la BAC.

În aceeaşi generaţie, Tavi Popescu nu a avut implicarea altor tineri fotbalişti. Acesta nu s-a obosit să se prezinte la Bacalaureat, motivând că nu are timp, între antrenamentele şi meciurile de pregătire pe care le are cu FCSB. Decât să dea examenul maturităţii, Popescu a preferat să dispute partidele amicale împotriva unor echipe slab cotate, precum Viitorul Tg. Jiu, Chiajna sau Chindia.

Octavian Popescu nu s-a "obosit" să se prezinte la Bacalaureat

”Făcea cursuri online şi a terminat clasa a XII-a, la el acolo, în comună, la Nucet. Dar nu l-a interesat să dea şi BAC-ul. A spus că n-are timp el de examene, că are antrenamente şi ceva meciuri amicale pe la Bucureşti. Colegii lui au fost la Bacalaureat, iar acum se pregătesc de facultate. El a zis că poate vine pe la toamnă, dacă o să aibă timp”, a spus unul dintre foştii profesori ai lui Popescu, conform GSP.

Tavi Popescu este jucătorul cu care Gigi Becali speră să dea lovitura. În acesta, finanţatorul FCSB-ului şi-a pus mai multă speranţă decât în Man, Coman, Tănase, sau oricare alt jucător ridicat în slăvi de latifundiar. Becali speră să obţină 100 de milioane de euro pentru starul său, însă, deşi acesta a arătat calităţi fotbalistice clare, Popescu mai are mult de muncit în afara gazonului.

Mentalitatea acestuia a fost criticată în mai multe rânduri. De când a devenit cunoscut la FCSB, Popescu a început să arate aroganţă şi figuri, caracteristici indezirabile pentru un jucător tânăr, care nu a demonstrat, de fapt, nimic până acum. Nepăsarea faţă de un examen atât de important arată şi mai mult felul în care a ajuns să gândească jucătorul de doar 18 ani.

Afla mai multe despre: fcsboctavian popescutavi popescutavi popescu bac 

viewscnt
Articole similare