Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu, sincer după ce a marcat în poarta lui Dinamo! ”Mă aşteptam să înscriu!”

Octavian Popescu, sincer după ce a marcat în poarta lui Dinamo! ”Mă aşteptam să înscriu!”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, duminică seara, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii 1, în care gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 35.

Octavian Popescu a marcat din nou pentru FCSB. Fotbalistul a avut o execuţie superbă în partida cu Dinamo, după ce a trimis mingea din prima, cu efect, direct în plasa porţii. La finalul meciului, tânărul jucător al FCSB-ului a fost sincer şi a recunoscut că se aştepta să marcheze. De asemenea, fotbalistul a recunoscut că nu ştie nimic despre un potenţial transfer.

”Mă aşteptam să marchez, dar nici chiar aşa de rapid. Nu m-am gândit să preiau, am tras. Nu ştiu care gol a fost mai frumos, nu le-am văzut, eram în vestiar.

Este o victorie foarte importantă pentru că suntem în spatele celor de la CFR. Sper să o ţinem tot cu victorii. Nu ştiu ce se scrie despre transfer. Nu prea citesc presa”, a declarat Octvian Popescu, la finalul meciului. 

FCSB ocupă locul doi în clasamentul Ligii 1, cu 51 de puncte, cu şapte mai puţine decât liderul CFR Cluj, care însă încă nu a jucat în etapa 23. Dinamo este pe penultima poziţie, 15, cu 12 puncte, cu unul mai mult decât ultima clasată, Academica Clinceni.

Afla mai multe despre: fcsb-popescu-dinamo 

viewscnt
Articole similare