Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu, văzut drept următorul jucător de export! Gică Popescu îl aduce cu picioarele pe pământ: ”Să joci la o echipă importantă de afară nu este simplu”

Octavian Popescu, văzut drept următorul jucător de export! Gică Popescu îl aduce cu picioarele pe pământ: ”Să joci la o echipă importantă de afară nu este simplu”

Superliga

Comentarii

Octavian Popescu este cu certitudine omul numărul unu în momentul de faţă de la FCSB, iar Gigi Becali vrea să dea un adevărat ”tun” financiar.

Octavian Popescu, văzut drept următorul jucător de export! Gică Popescu îl atenţionează: ”Să joci la o echipă importantă de afară nu este simplu”

Octavian Popescu este noul "diamant" al lui Gigi Becali, pe care patronul FCSB speră să scoată multe milioane de euro din transferul său. 

Gică Popescu îl vede pe Tavi de la FCSB drept următorul jucător de export din România, dar în acelaşi timp, l-a atenţionat pe tânărul fotbalist: ”Să joci la o echipă importantă de afară nu este simplu”, a mărturisit Popescu.

Întrebat despre următorul jucător de export, Gică Popescu a dezvăluit: ”Ştiţi ce diferenţă este între campionatul nostru şi campionatele de afară. Uriaşă! Vedeţi că mulţi jucători care pleacă de aici sunt protagonişti în campionatul nostru şi când pleacă afară au probleme. Cicâldău a plecat de aici şi era unul dintre cei mai importanţi şi cei mai buni jucători din campionatul intern, a mers la Galata, o echipă care nu este într-o pasă bună şi are probleme.

Deci diferenţa dintre campionatul nostru şi cele importante de afară este una uriaşă. Ai nevoie de multe lcururi ca să faci faţă. Da, Tavi Popescu este poate cel mai de perspectivă pe care îl are fotbalul romanesc, dar să joci la o echipă importantă de afară nu este simplu”, a declarat Gică Popescu.

Devenit unul dintre oamenii de bază de la FCSB în actuala stagiune, în special din cauza problemelor medicale pe care Florinel Coman le-a avut în ultimul an, Octavian Popescu arată că profită din plin de minutele pe care le primeşte.

Octavian Popescu a punctat de opt ori în acest sezon, iar ultimele patru reuşite au venit în 2022.
 
În afară de golul cu Farul, de runda trecută, Octavian Popescu a marcat în 2022 doar din afara careului, cu CFR, Dinamo şi FC Voluntari.

Afla mai multe despre: gica popescuoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare