Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Şovre, în pericol! UEFA vrea să-l suspende după ce i-a cerut un autograf lui Haaland. Pentru ce a solicitat semnătura norvegianului

Octavian Şovre, în pericol! UEFA vrea să-l suspende după ce i-a cerut un autograf lui Haaland. Pentru ce a solicitat semnătura norvegianului
Comentarii

Octavian Şovre ar putea fi suspendat de UEFA după ce i-a cerut un autograf lui Erling Haaland (20 de ani), superstarul Borussiei Dortmund, la finalul meciului cu City (2-1 pentru "Cetăţeni"). Forul european ia în calcula suspendarea asistentului din brigada lui Ovidiu Haţegan după faza de la vestiarele stadionului Etihad.

Şovre a aşteptat finalul meciului City - Dortmund 2-1, din turul sferturilor Ligii Campionilor, şi i-a cerut un autograf lui Haaland. Presa din străinătate a reacţionat vehement la adresa gestului arbirului român, însă s-a aflat ulterior că acesta a solicitat semnătura lui Erling Haaland pentru a ajuta SOS Autism Bihor.

Cu toate acestea, UEFA vrea să-l suspende pe Şovre după gestul său, conform The Times. Asta pentru că protocolul le permite arbitrilor să accepte cadouri din partea fotbaliştilor, dar le interzice "cavalerilor" să fie ei cei care solicită anumite favoruri. "Oficialii meciurilor trebuie să se comporte într-un mod profesionist şi adecvat înainte, în timpul şi după orice meci de sub egida UEFA pentru care au fost delegaţi!", susţine forul european.

Reacţia lui Pep Guardiola după gestul lui Octavian Şovre

”Eu am auzit, nu am văzut asta (n.r. că Şovre i-a cerut autograf lui Haaland). Poate este fan al lui Haaland, de ce nu? Poate că a fost pentru fiul sau fiica lui. Nu am mai văzut asta până acum, dar au ei au făcut o treabă bună (n.r. referire la faptul că au arbitrat bine). Arbitrii au fost geniali, jocul nu a fost o problemă, aşa că nu este penalty după VAR, oamenii mi-au spus că n-a fost penalty.

După acţiunea lui Bellingham, piciorul lui era mai sus decât se aştepta, aşa că tuşierul a fost perfect. N-a influenţat, aşa cum s-a întâmplat în trecut”, a declarat Pep Guardiola.

Afla mai multe despre: octavian sovreuefasuspendareuefa champions league 

viewscnt
Articole similare