Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Şovre s-a retras din arbitraj: "Totul are şi un sfârşit". Cum a mai comentat asistentul scandalul iscat în urma autografului primit de la Haaland

Octavian Şovre s-a retras din arbitraj: "Totul are şi un sfârşit". Cum a mai comentat asistentul scandalul iscat în urma autografului primit de la Haaland

Fotbal intern

Comentarii

Octavian Şovre a fost delegat la finala Cupei României, câştigată de Universitatea Craiova în faţa Astrei, iar imediat după meciul de la Ploieşti, arbitrul asistent a luat decizia de a se retrage.

"Am avut 21 de sezoane în Liga I. Orice activitate care are un început, are şi un sfârşit. Sunt mulţumit şi împlinit. Puţine emoţii mă încearcă, chiar mai multe decât la un meci Barcelona - Inter sau Dortmund cu City. Motivaţie personală nu mai aveam. Ca scop era Euro 2020. Din cauza pandemiei, s-a amânat cu un an, s-a întâmplat ce s-a întâmplat, nu am fost selecţionat. Pentru mine este un sfârşit" , a declarat Octavian Şovre.

Arbitul asistent a vorbit şi despre scandalul iscat la meciul dintre Manchester City şi Dortmund, când i-a cerut un autograf atacantului Borussiei, Erling Haaland.

"Am solicitat un autograf lui Haaland, probabil că a fost un cumul de factori cu meciul de la Paris şi UEFA a considerat că trebuie să... Oricum, nu regret că am cerut acel autograf. Am mai făcut-o şi anterior. S-a întâmplat ce s-a întâmplat, asta a fost să fie. Trăim într-o lume a regulilor, eu trebuia să le respect.

De-a lungul timpului, colegi, cunoscuţi, interpuşi, cunoscuţi ai cunoscuţilor m-au rugat să le aduc tot felul de suveniruri de la jucătorii pe care îi simpatizau. Nu am putut să îi satisfac pe toţi, dar am încercat să dau şi eu o parte din ce am primit cunoscuţilor şi prietenilor" , a spus Octavian Şovre.

Arbitrul asistent Octavian Şovre i-a cerut un autograf lui Erling Haaland, după meciul pierdut de Borussia Dortmund, scor 1-2, cu Manchester City, în turul sferturilor Ligii Campionilor. La finalul meciului din luna aprilie, pe tunelul de la vestiare, Şovre, membru în brigada condusă de Ovidiu Haţegan, a fost văzut cum îi cerea un autograf lui Haaland.

Gestul său a fost crticat atât de UEFA, cât şi de preşedintele CCA, Kyros Vassaras.

Ulterior, Octavian Şovre a declarat că obişnuieşte să strângă autografe de la mari sportivi ai lumii pentru a sprijini SOS Autism Bihor, un centru pentru bolnavii de autism.

Afla mai multe despre: octavian sovrecupa romaniei 

viewscnt
Articole similare