Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Of, of, of!” Valeriu Iftime îi tachinează pe dinamovişti înaintea meciului direct: ”Mai au ceva din amărăciunea ultimului meci”

”Of, of, of!” Valeriu Iftime îi tachinează pe dinamovişti înaintea meciului direct: ”Mai au ceva din amărăciunea ultimului meci”

Fotbal

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul formaţiei FC Botoşani, spune că se aşteaptă la un meci spectaculos pe Arena Naţională, deoarece dinamoviştii păstrează vie în memorie înfrângerea din sezonul trecut care i-a lăsat în afara play-off-ului.

”Of, of, of. Aşa încep! Cu 'of, of, of'. Am vorbit cu Marius, el vrea să se joace fotbal, să fie spectacol. Dacă avem şi puţină atenţie în apărare, sper să facem un rezultat bun. E un meci greu, Dinamo e în ascensiune, vine după două meciuri cu rezultate foarte bune. Mai au ceva din amărăciunea ultimului meci în Bucureşti cu noi când le-am întrerupt drumul spre play-off. Cred în ambiţia lor, dar cred şi în ceea ce joacă FC Botoşani”, a spus Iftime, pentru ProSport.

Iftime speră ca echipa sa să ajungă în acest sezon în play-off

E adevărat că adversarii mei sunt Astra, Dinamo, Sepsi... sunt echipele cu care mă lupt pentru locurile cinci sau şase. Anul ăsta sunt mai hotărât să încerc o accedere în play-off. O să vedem”, a mai spus Iftime.

Dinamo - Botoşani, sâmbătă, ora 21:00, pe Arena Naţională. Meciul va fi în direct la Telekom Sport, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: iftimebotosanidinamo 

viewscnt
Articole similare