Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofensator! Simona Halep, ironizată într-un mod dezaprobator de revista franceză Charlie Hebdo: „Fier vechi, fier vechi!”

Ofensator! Simona Halep, ironizată într-un mod dezaprobator de revista franceză Charlie Hebdo: „Fier vechi, fier vechi!”

Tenis

Comentarii

Publicaţia franceză Charlie Hebdo i-a dedicat Simonei Halep o carcaturi însoţită de un mesaj care poate fi considerat ofensator de unii.

Caricatura este dedicată „românce care câştigă Roland-Garros“, făcând trimitere la faptul că Simona Halep a câştigat de curând turneul de Mare Şlem de la Paris.

Desenul o înfăţişează pe Simona ridincând trofeul deasupra capului şi este însoţit de următorul mesaj: „O româncă câştigă Roland-Garros”. Dar caricaturistul nu s-a rezumat la atât, iar în dreptul sportivei a adăugat două exclamaţii care pot fi considerate ofensatoare: „Fier vechi, fier vechi!“.

Caricatura a fost semnalată pe Facebook de jurnalistul şi scriitorul Dan Alexe şi a început deja să stârnească reacţii negative printre internauţi:

În ianuarie 2015, redacţia revistei Charlie Hebdo din Paris a fost atacată de terorişti, după ce fusese ţinta unei serii de ameninţări în urma publicării unor caricaturi cu profetul Mahomed. În urma atacului au murit 12 persoane.

Caricaturile revistei au devenit şi mai controversate după atentatul asupra redacţiei, iar criticii spun că aceasta este cauza pentru care tirajul publicaţiei a scăzut. 

Afla mai multe despre: simona halepcharlie hebdo,  

viewscnt
Articole similare