Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofensivă totală! Planul lui Atletico Madrid pentru a obţine transferul lui Alexandre Lacazette

Ofensivă totală! Planul lui Atletico Madrid pentru a obţine transferul lui Alexandre Lacazette

La Liga

Comentarii

Deşi s-a vehiculat interesul lui Diego Pablo Simeone pentru transferul lui Luis Suarez, Atletico se pare că îl are ca ţintă principală pe Alexandre Lacazette (Arsenal).

Presa spaniolă dezvăluie că Atletico Madrid vrea să-l transfere pe Alexandre Lacazette de la Arsenal, un fotbalist pe care gruparea ”Colchonero” l-a dorit şi pe vremea când acesta evolua la Lyon.

Conform celor de la MARCA, Atletico va prezenta o ofertă oficială în următoarele zile. Atletico nu-şi permite să ofere însă o sumă de bani importantă pentru achiziţionarea francezului din cauza pandemiei, astfel că oficialii clubului vor propune un schimb de jucători.

Mai exact, Atletico Madrid îi va oferi la schimb pe Vitolo şi Lemar, urmând a aştepta un răspuns oficial din partea clubului londonez.

În ceea ce-l priveşte, Alexandre Lacazette, la Arsenal din 2018, francezul a marcat 12 goluri şi şapte pase de gol în cele 39 de meciuri din toate competiţiile acestui sezon. Însă, concurenţa cu Aubameyang l-ar putea face pe Lacazette să accepte un transfer la Juventus, o echipă mult mai mare în prezent şi cu pretenţii la câştigarea trofeului Ligii Campionilor.

  • 48 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexandre Lacazette în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexandre lacazette 

viewscnt
Articole similare