Experiențe împreună.
You are here:

Ofertă-bombă pentru Constantin Budescu. Refuză Astra şi FCSB şi pleacă în străinătate! Clubul i-a pus contractul pe masă

Ofertă-bombă pentru Constantin Budescu. Refuză Astra şi FCSB şi pleacă în străinătate! Clubul i-a pus contractul pe masă

Astra Giurgiu

Comentarii

Constantin Budescu (31 de ani) are ofertă să plece în străinătate, la Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu. Turcii l-au ratat pe Damjan Djokovic, care a semnat cu Rizespor, şi s-au reorientat spre Constantin Budescu, fotbalist aflat în ultimele şase luni de contract la Astra. Ioan Niculae, patronul Astrei, a anunţat că "Budi" îşi va prelungi contractul cu Astra, însă oferta de ultimă oră venită din Turcia i-ar putea da planurile peste cap.

Ofertă-bombă pentru Constantin Budescu. Refuză Astra şi FCSB şi pleacă în străinătate! Clubul i-a pus contractul pe masă

Ioan Niculae a anunţat că Budescu e la un pas să semneze un nou contract cu Astra, aflat în ultimele şase luni ale înţelegerii actuale, însă ar putea fi tentat acum de oferta pe care i-a făcut-o Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu. Presa din Turcia a aflat că, după ratarea transferului lui Damjan Djokovic, care a semnat cu Rizespor, Dan Petrescu le-a cerut şefilor de la Kayserispor să-l oferteze pe Constantin Budescu, fotbalist pe care-l cunoaşte foarte bine din vremea în care antrena în Liga 1.

Dan Petrescu l-a vrut pe Constantin Budescu şi în vremea când antrena la CFR Cluj, însă atunci transferul n-a fost posibil. Acum, turcii susţin că şefii lui Kayserispor vor negocia pentru aducerea lui Budescu sub comanda "Bursucului". Dacă s-ar face mutarea, Constantin Budescu n-ar fi la prima experienţă în străinătate, după ce a mai jucat în China şi Arabia Saudită, la Dalian Yifang şi Al Shabab.

Din punct de vedere financiar, oferta lui Kayserispor nu poate rivaliza cu ceea ce poate oferi Gigi Becali, care-l vrea şi el pe Budescu la FCSB, dar preferă să-l ia liber de contract, şi nici cu ceea ce poate pune pe masă Ioan Niculae, patronul Astrei.  Puterea financiară a turcilor de la Kayserispor e mult mai mare faţă de FCSB şi Astra, iar salariul pe care-l va încasa Constantin Budescu ar putea fi greu de refuzat.

Gigi Becali şi Ioan Niculae "se bat" pentru transfer, Budescu pleacă la Kayserispor

Unul dintre cei mai buni şi mai bine cotaţi fotbalişti din Liga 1, Constantin Budescu, e dorit de Gigi Becali la FCSB, însă patronul roş-albaştrilor preferă să-l transfere pe decar liber de contract, la vară. De partea cealaltă, Ioan Niculae a părut convins, în urmă cu câteva zile, că Budescu va semna prelungirea contractului cu Astra. Oferta venită pe numele său, de la Kayserispor, le-ar putea da planurile peste celor doi bogaţi din fotbalul românesc.

"Am fost acum câteva zile la un antrenament şi am vorbit cu Budescu. I-am propus un contract pe un an şi jumătate sau pe doi ani, dar până la urmă îl facem pe cât vrea el. (...) Nu mă interesează ce a spus Gigi Becali, că îl vrea şi el liber de contract. (...) Eu sunt bucuros că Budi mi-a spus că acceptă să continue la Astra, iar acum urmează să facem actele. Aştept să facem actele. I-am mai spus că îl las să plece la orice oră îmi vine cu o ofertă avantajoasă pentru el", a spus Ioan Niculae legat de viitorul lui Budescu, potrivit prosport.ro.

viewscnt
Articole similare