Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă bombă pentru Cosmin Olăroiu. Chinezii fac orice pentru titlu

Ofertă bombă pentru Cosmin Olăroiu. Chinezii fac orice pentru titlu galerie foto
Comentarii

Cosmin Olăroiu a încheiat duminică sezonul în China. Jiangsu Suning a terminat pe locul cinci, iar conducerea a fost extrem de mulţumită. Seara târziu i-a pus pus oferta pe masă.

Cosmin Olăroiu le-a întrecut aşteptările conducătorilor. A terminat pe sezonul cu şapte poziţii mai sus decât o făcea stagiunea anterioară Fabio Capello. Duminică dimineaţă a fost ultimul meci din acest campionat, victorie, 4-0 cu Henan Jianye, iar seara s-a sărbătorit performanţa obţinută în acest sezon. Conducerea a invitat echipa şi pe Cosmin Olăroiu la masă, iar antrenorul român a primit felicitări pentru rezultat. Mai mult, oficialii chinezi i-au propus lui Olăroiu prelungirea contractului cu încă doi ani. Actualul angajament expira la finalul sezonului următor. Dacă ar accepta, Olăroiu ar urma să rămână, aşadar, în China, până în 2021.

Propunerea vine în contextul în care Olăroiu le-a câştigat încrederea, iar ei îşi doresc să câştige cu Jiangsu primul titlu din istoria echipei. Cea mai bună clasare a fost locul doi, obţinut în 2012 şi în 2016.

Afla mai multe despre: olăroiuchinajiangsu suning 

viewscnt
Articole similare