Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă bombă pentru Edi Iordănescu. Echipa care i-a propus un salariu de 90.000 de euro pe lună. Reacţia antrenorului lui Gaz Metan Mediaş

Ofertă bombă pentru Edi Iordănescu. Echipa care i-a propus un salariu de 90.000 de euro pe lună. Reacţia antrenorului lui Gaz Metan Mediaşgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Unul dintre cei mai în vogă antrenori români este Edi Iordănescu, cel care a dus-o pe Gaz Metan Mediaş pe locul secund în Liga l. Tehnicianul în vârstă de a refuzat o ofertă colosală din străinătate pentru a rămâne în ţară, în proiectul său de suflet.

Echipa de primă ligă din Arabia Saudită, FC Damac, îi oferea lui Edi Iordănescu un contract lunar de 90.000 de euro pe lună, timp de 20 de luni. De asemenea, saudiţii se obligau să le plătească medieşenilor clauza de reziliere a contractului, de 150.000 de euro. După trei etape, FC Damac se află pe locul 13, cu o victorie şi două înfrângeri.

"Nu vreau să comentez prea mult, e un capitol închis deja, am refuzat oferta. Sunt la Mediaş, am un contract, am nişte obiective, am o munca grea în faţă şi asta mă motivează să-mi duc contractul la capăt. Am încredere mare în grupul de jucători şi merg cu ei până la capăt. Mai mult decât atât, eu i-am adus pe majoritatea şi am o datorie morală să termin alături de ei ce am început. Să nu uităm de speranţele pe care le-am creat pentru suporteri, care aşteaptă să vadă o echipă mare a Gazului, calificată in play-off. Alea cui ar ramane!?”, a declarat Edi Iordănescu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare