Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă bombă pentru Keşeru. Internaţionalul român, gata să se întoarcă în fotbalul mare

Ofertă bombă pentru Keşeru. Internaţionalul român, gata să se întoarcă în fotbalul mare

Stranieri

Comentarii

Claudiu Keşeru este gata să se despartă de Ludogoreţ, după patru ani petrecuţi la Razgrad. Internaţionalul român nu duce lipsă de oferte, deşi a fost mai mult rezervă în startul noului sezon.

După trei sezoane în care a fost principalul marcator al lui Ludogoreţ, Claudiu Keşeru pare să-şi fi pierdut locul de titular la campioana Bulgariei. A intrat în primul 11 doar în cele două meciuri de campionat, în timp ce la meciurile cele mai importante, Supercupa Bulgariei şi cele două meciuri din preliminariile UEFA Champions League, a fost lăsat pe bancă în detrimentul polonezului Jakub Swierczok. Tocmai această situaţie l-ar putea face pe internaţionalul român să dea curs unei oferte în această perioadă de mercatto.

Keşeru nu duce lipsă de oferte. Potrivit presei din Turcia, Trabzonspor este deja pe urmele internaţionalului român. Locul 4 în campionat în sezonul trecut, Trabzon îl tentează pe atacantul lui Ludogoreţ cu un salariu mult mai mare decât în Bulgaria, dar şi cu posibilitatea de a se întoarce într-un campionat bine cotat al Europei. În plus, echipa va juca în preliminariile UEFA Europa League şi are şanse mari de a intra în grupe.

Trabzonspor nu este primul nume din Turcia vehiculat în cazul lui Keşeru. Aproape în fiecare perioadă de mercato din ultimii ani, echipele de pe Bosfor au încercat să îl ia pe atacant de la Ludogoreţ. La finalul sezonului trecut a fost Konyaspor, iar în trecut s-a mai vorbit despre Akhisarspor şi de Rizespor.

Keşeru, care mai are contract cu Ludogoreţ până în vara anului viitor, a marcat patru goluri în primele două etape din campionatul Bulgariei. A ajuns astfel la 101 goluri marcate în 168 de meciuri pentru Ludogoreţ. De asemenea, are 29 de pase decisive.

Afla mai multe despre: claudiu keseruludogorettransferoferta 

viewscnt
Articole similare