Experiențe împreună.
You are here:

Oferta ”bombă” primită de FCSB pentru Florinel Coman. S-a aflat echipa care-l vrea. Becali a confirmat: ”Mi-a zis cineva că vrea să vină să vorbim!” Suma incredibilă pe care o cere

Oferta ”bombă” primită de FCSB pentru Florinel Coman. S-a aflat echipa care-l vrea. Becali a confirmat: ”Mi-a zis cineva că vrea să vină să vorbim!” Suma incredibilă pe care o cere

Liga 1

Comentarii

FCSB a primit o ofertă de transfer pentru Florinel Coman, din Belgia, dar suma cerută de Gigi Becali i-a speriat pe cei de la Gent.

Gigi Becali chiar este decis să stabilească un nou record pe piaţa transferurilor. FCSB a primit o ofertă de la Gent pentru transferul lui Florinel Coman, însă Gigi Becali le-a transmis belgienilor că îşi doreşte cel puţin 15 milioane de euro. Suma i-a speriat însă pe cei de la Gent, care încearcă acum să găsească cea mai inspirată decizie.

FCSB, ofertă pentru Florinel Coman de la Gent

Potrivit voetbalnieuws.be, Gent aproape sigur îl va vinde în vară pe Jonathan David, una dintre vedetele echipei. Mijlocaşul în vârstă de 20 de ani este cotat la 20 de milioane de euro şi este dorit de mai multe echipe importante din Occident. Jurnaliştii belgieni scriu că aproape sigur va fi vândut, motiv pentru care oficialii lui Gent caută acum soluţii pentru înlocuirea lui.

Scouterii lui Gent l-au remarcat pe Florinel Coman, care are cel mai bun sezon din carieră şi pe car ar vrea să-l transfere. Gigi Becali ar fi fost deja sunat, însă pretenţiile financiare ale acestuia i-au pus pe gânduri pe belgieni. Patronul FCSB şi-ar dori cel puţin 15 milioane de euro în schimbul lui Florinel Coman.

Gigi Becali a recunoscut oferta din Belgia pentru Coman, dar n-a dezvăluit echipa

Zilele trecute, Gigi Becali a dezvăluit că o echipă din Belgia este interesată de transferul lui Florinel Coman. Nu a pronunţat numele, însă patronul FCSB a dezvăluit că a cerut 20 de milioane de euro şi că echipele din Belgia nu pot oferi mai mult de 10 milioane de euro. În plus, Becali susţine că Florinel Coman trebuie să se transfere într-un campionat mai puternic.

”20 de milioane cer pentru Coman, niciun euro mai puţin! Sunt multe discuţii, tatonări. Îl dai cu 15, cu 16…? Numai tatonări. N-a spus nimeni 20. Dacă zice cineva 20, îl dau. Ce mă interesează în ce campionat merge? 20 de milioane nu dă decât cineva care e tare. De exemplu, cineva din Belgia mi-a zis că vrea să vină să ne vedem pentru Coman. I-am spus: ‘nu mai veni!’ De ce? Dacă eşti din Belgia, ce să discuţi cu mine de Coman? Pentru ce? În Belgia poate să dea pe un jucator 10 milioane, mai mult nu. Eu nu-l dau cu 10! Belgia nu e de Coman. Echipa ar trebui să fie din primele 5 campionate, acolo e puterea, acolo sunt banii”, a declarat Gigi Becali pentru sport.ro.

Se transferă Coman de la FCSB după cel mai bun sezon din carieră?

În vârstă de 21 de ani, Florinel Coman trece printr-o formă senzaţională. Totul a început la Campionatul European de Tineret, din vara trecută, unde a fost printre cei mai buni jucători ai României U21, alături de care a ajuns până în semifinale. Apoi, odată cu începerea sezonului în Liga 1, Florinel Coman şi-a pus imediat amprenta şi este în acest moment cel mai bun marcator din Liga 1.

Deşi nu joacă atacant, Florinel Coman este pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Liga 1, cu 11 reuşite, peste Gabi Iancu (10 goluri) şi Denis Alibec (9 goluri). În plus, are şi 9 assist-uri în Liga 1. Practic, Florinel Coman a contribuit la 20 dintre cele 35 de goluri înscrise de FCSB în Liga 1.

Şi cota pe transfermarkt.com i-a crescut. În acest moment, Florinel Coman este cotat la 5,5 milioane de euro, faţă de 3,5 milioane de euro - cât valora la începutul sezonului. Florinel Coman şi Dennis Man sunt cel mai bine cotaţi jucători de la FCSB.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe