Experiențe împreună.
You are here:

Ofertă colosală după România - Suedia. Inter dă 30 de milioane de euro pe noul star al naţionalei

Ofertă colosală după România - Suedia. Inter dă 30 de milioane de euro pe noul star al naţionaleigalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Suedia s-a impus pe Arena Naţională în faţa României, scor 2-0, şi s-a calificat la Campionatul European din 2020. Nordicii şi-au permis luxul de a-l ţine pe banca de rezerve pe Dejan Kulusevski, unul dintre cei mai râvniţi jucători din Serie A.

Dejan Kulusevski are 19 ani şi traversează o perioadă excelentă a carierei. Puştiul de 19 ani a debutat în primăvara acestui an pentru naţionala de tineret a Suediei, acum a fost convocat în premieră la prima reprezentativă, iar la Parma este om de bază în Serie A.

Evoluţiile bune ale mijlocaşului dreapta au făcut ca echipe importante din campionatul Italiei să ofere sume importante de bani în schimbul suedezului. Conform Gazzetta dello Sport, Kulusevski este dorit insistent de Inter, care i-a oferit Atalantei, echipa unde este legitimat mijlocaşul, suma de 30 de milioane de euro. 

Însă echipa lui Antonio Conte nu-l va lua de acum pe Kulusevski. În cazul în care oferta va fi acceptată, puştiul de 19 ani va rămâne sub formă de împrumut la Parma, până la finalul sezonului, iar din vara anului următor va merge la Inter.

  • 6 milioane de euro este cota lui Kulusevski pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 2 goluri şi 5 pase decisive are Kulusevski în cele 12 meciuri jucate în acest sezon din Serie A

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, la 29 de ani: 23 de trofee si 32 de milioane de euro. Doar surorile Williams si...