Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă colosală făcută de Gigi Becali! Ăsta este planul secret prin care patronul FCSB-ului vrea să dea lovitura

Ofertă colosală făcută de Gigi Becali! Ăsta este planul secret prin care patronul FCSB-ului vrea să dea lovitura

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este hotărât să câştige campionatul în acest sezon şi apelează la toate strategiile pentru a-şi atinge obiectivul. Patronul celor de la FCSB este gata să facă două oferte uriaşe în perioada imediat următoare.

Telekom Sport a scris despre primele achiziţii ale iernii pe care Becali vrea să le facă la FCSB, dar finanţatorul roş-albaştrilor visează la două transferuri absolut spectaculoase.

Becali caută cu disperare un om decisiv în zona ofensivă şi acum are soluţia perfectă. Florentin Matei şi-a reziliat înţelegerea cu Al Ittihad Kalba şi a recunoscut, în exclusivitate pentru Telekom Sport, că are două oferte importante din Liga I. Am mers mai departe şi am aflat că una dintre ele este de la FCSB, acolo unde mijlocaşul a crescut şi debutat în Liga I.

Pentru că vine liber de contract, Becali îi promite lui Matei un salariu absolut uriaş, dar şi o primă colosală la instalare. Dacă va accepta să vină la FCSB, Matei ar deveni cel mai bine plătit jucător din lotul lui Dică.

"Am fost sunat de câteva echipe din Liga 1 şi mă gândesc acum. Sunt deschis la orice discuţie în perioada asta, cu absolut orice echipă din Liga 1", ne-a declarat Florentin Matei. CFR Cluj şi Universitatea Craiova sunt şi ele interesate de serviciile lui Matei, dar nu pot face oferte de nivelul FCSB-ului.

I-A LUAT OCHII UN VÂRF

”Bizonul” e tentat să plece în paradisul banilor din Arabia Saudită, iar FCSB caută cu disperare un atacant cu cifre bune, pe profilul lui Gnohere. Şi Becali are deja soluţia pe tavă. Acesta le-a transmis lui MM şi Dică faptul că e încântat de George Puşcaş, iar dacă va pleca Gnohere atunci va face o ofertă senzaţională pentru vârful care tocmai a debutat cu gol ca titular la echipa mare a României.

3,5 milioane de euro ar fi gata să dea FCSB pe Puşcaş

2,5 milioane de euro este cota lui Puşcaş în acest moment

Dacă nu îi iese planul cu Puşcaş, Becali ştie şi numele variantei cu numărul doi. Este vorba despre Andrei Burlacu, vârful Universităţii Craiova. Senzaţional în sezonul trecut, Burlacu nu are nicio şansă în acest an pentru a-i lua faţa lui Koljic sau Mitriţă în atacul oltenilor.

1,5 milioane de euro ar fi preţul pe care Craiova i l-a fixat lui Burlacu.

Afla mai multe despre: becalifcsbflorentin mateipuscasburlacu 

viewscnt
Articole similare