Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă colosală pentru Jadon Sancho! Un club din Premier League plăteşte 98 de milioane de euro pentru englez. Răspunsul celor de la Dortmund

Ofertă colosală pentru Jadon Sancho! Un club din Premier League plăteşte 98 de milioane de euro pentru englez. Răspunsul celor de la Dortmund

Borussia Dortmund

Comentarii

Jadon Sancho (20 de ani) este aproape de plecarea de la Borussia Dortmund. Ofertele au început să vină pentru starul englez şi este foarte posibil ca în această vară să semneze cu o altă echipă.

Cotidianul german Bild scrie că Manchester United a făcut o primă ofertă pentru Jadon Sancho, în valoare de 98 de milioane de euro. Cu toate aceastea, oferta nu a fost pe placul celor de la Dortmund şi în consecinţă a fost refuzată. 

Aceeaşi sursă notează că oficialii lui United nu şi-au pierdut încrederea că pot transfera unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din lume şi vor reveni în curând cu o nouă ofertă. 120 de milioane de euro este suma de transfer pe care şi-o doreşte Borussia Dortmund pentru fotbalistul care a marcat 17 goluri şi a oferit 17 assist-uri în sezonul proaspăt încheiat din Bundesliga. 

Nemţii deja se pregătesc de transferul înlocuitorului lui Sancho. Jonathan Ikone de la Lille şi Jeremie Boga de la Sassuolo sunt cei doi fotbalişti văzuţi că pot să îl înlocuiască pe Sancho la Dortmund. 

Afla mai multe despre: jadon sanchomanchester united 

viewscnt
Articole similare