Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă colosală pusă pe masă pentru Cosmin Olăroiu. Salariu FABULOS primit de antrenorul român pentru a semna cu o nouă echipă

Ofertă colosală pusă pe masă pentru Cosmin Olăroiu. Salariu FABULOS primit de antrenorul român pentru a semna cu o nouă echipă
Comentarii

Cosmin Olăroiu a încheiat campionatul în China pe locul al patrulea cu Jiangsu Suning, iar acum se bucură din plin de vacanţa pe care o merită din plin.

Olăroiu este unul dintre cei mai respectaţi antrenori din Asia, iar acest lucru se vede şi din ofertele pe care le primeşte. Imediat după încheierea campionatului în China, antrenorul român a fost contactat de oficialii naţionalei de fotbal a Emiratelor Arabe Unite pentru a trece pe banca primei reprezentative.

12 milioane de euro în doi ani ar fi câştigat Olăroiu dacă nu îi refuza pe reprezentanţii naţionalei Emiratelor, conform ziare.com. Aproximativ 7 milioane de euro câştigă Olăroiu în fiecare sezon petrecut pe banca lui Jiangsu Suning.

De altfel, în toamna anului trecut, Olăroiu a fost şi pe lista naţionalei Chinei pentru a-l înlocui pe Marcelo Lippi, însă antrenorul român a preferat, încă o dată, să rămână la Jiangsu.

Afla mai multe despre: olaroiu 

viewscnt
Articole similare