Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă concretă pentru Edward Iordănescu! Antrenorul şi-a dezvăluit planurile în direct la TV: "Viitorul meu e acolo"

Ofertă concretă pentru Edward Iordănescu! Antrenorul şi-a dezvăluit planurile în direct la TV: "Viitorul meu e acolo"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu, a dezvăluit că a primit o ofertă concretă.

Totuşi, tehnicianul în vârstă de 41 de ani a mărturisit că a refuzat propunerea respectivă şi că va rămâne la Mediaş cel puţin până la finalul sezonului.

"Am avut ofertă concretă, dar în niciun moment nu am luat în calcul nimic. De o lună nu ştiu de ce tot apar pe diverse liste. În primul rând eu nu am mers niciodată undeva unde am fost pe liste şi al nu ştiu câtălea pe listă. Cine m-a contactat şi m-a dorit ca primă soluţie, am fost deschis şi am discutat, dar acum nu e cazul. Fac apel să nu mai fiu pus pe nicio listă, pentru că viitorul meu cel puţin până în vară e aici", a declarat Edward Iordănescu, la microfonul Telekom Sport.

Edward Iordănescu a fost dorit de Gigi Becali la FCSB

Printre echipele care s-au interesat în ultima vreme de Edward Iordănescu s-a numărat şi FCSB. Numele antrenorului de la Mediaş a fost adus în discuţie ori de câte ori FCSB şi-a demis antrenorul, însă Gigi Becali nu a reuşit deocamdată să îl aducă pe banca "roş-albaştrilor".

Gaz Metan Mediaş a învins Poli Iaşi, scor 2-1

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Poli Iaşi, în etapa a 21-a a Ligii 1. Formaţia lui Edi Iordănescu s-a impus prin două goluri marcate din penalti, după ce a fost condusă cu 1-0.

Pentru Poli Iaşi a deschis scorul Bălan, în minutul 55, în timp ce Gaz Metan a punctat prin Marius Constantin, în minutele 77 şi 85, ambele din penalti.

Afla mai multe despre: edi 

viewscnt
Articole similare