Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de 11 milioane de euro pentru transferul unui fotbalist român. Giovanni Becali a numit clubul care a pus banii pe masă | EXCLUSIV

Ofertă de 11 milioane de euro pentru transferul unui fotbalist român. Giovanni Becali a numit clubul care a pus banii pe masă | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Giovanni Becali (67 de ani), agentul care a realizat transferul lui Dennis Man (22 de ani) la Parma, a dezvăluit pentru Telekom Sport că Parma a refuzat o ofertă de 11 milioane de euro pentru Man. Fotbalistul român ar fi putut ajunge în Ligue 1, însă patronul Parmei, Kyle Krause, nici nu a vrut să audă.

Parma, ofertă oficială de 11 milioane de euro pentru plecarea lui Dennis Man

Parma l-a cumpărat pe Dennis Man cu 11 milioane de euro, de la FCSB, şi după doar jumătate de an de la transferul răsunător l-ar fi putut vinde pe jucătorul român. Clubul italian a primit o ofertă de 11 milioane de euro din partea francezilor de la Rennes, însă Kyle Krause, patronul Parmei, nici nu a vrut să audă.

Oferta primită de Parma pentru Man a fost dezvăluită la Sport Report, în direct la Telekom Sport, de agentul Giovanni Becali. Agentul a spus că patronul Kyle Krause a transmis că nu vrea să discute niciun fel de transfer pe o sumă mai mică de 20 de milioane de euro. Oferte au existat şi pentru Valentin Mihăilă, celelalt român de la Parma, pentru achiziţia căruia au fost plătite opt milioane de euro către U Craiova.

"Rennes plătea 11 milioane pentru Man. Au avut oferte şi pentru Mihăilă. Era un împrumut pe un an, cu opţiune obligatorie de 11 milioane de euro. Jucătorul ar fi putut să aibă acelaşi salariul, într-o ligă superioară. Proprietarul, care a investit, a zis că se discută numai de la 20 de milioane de euro. Pentru Mihăilă, la fel, împrumut cu opţiune de cumpărare. La fel, au spus că numai de la 20 de milioane în sus se discută", a spus Giovanni Becali, la Telekom Sport.

Man a marcat de două ori şi a livrat o pasă de gol în 697 de minute jucate în 14 meciuri de Serie A, în timp ce Mihăilă a punctat de patru ori şi a pasat decisiv de două ori în peste 700 de minute strânse în toate competiţiile cu Parma.

Afla mai multe despre: giovanni becaliofertatransferdennis manparmarennes 

viewscnt
Articole similare