Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta de 4 milioane de euro pentru Gică Hagi. Culise: "Acum s-ar duce". Ce s-a schimbat între timp EXCLUSIV

Oferta de 4 milioane de euro pentru Gică Hagi. Culise: "Acum s-ar duce". Ce s-a schimbat între timp EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Impresarul Giovanni Becali a dezvăluit o ofertă uriaşă pe care a primit-o Gică Hagi, în valoare de 4 milioane de euro. Agentul a susţinut că "Regele" ar fi de acord să preia o altă echipă în această perioadă şi a analizat şi o posibilă venire a antrenorului pe postul de selecţioner al naţionalei României.

Gică Hagi rămâne un antrenor căutat. Ultima ofertă venită pentru patronul Viitorului a fost din partea lui ŢSKA Sofia, după cum a recunoscut oficialul Viitorului, Cristian Bivolaru. Fostul decar al naţionalei României a refuzat şi şi-a continuat munca din cadrul academiei. 

Oferta de 4 milioane de euro pe care a primit-o Gică Hagi: "Echipa îl ţine legat"

Pentru Gică Hagi, banii nu au contat în urmă cu câţiva ani, atunci când a avut pe masă o ofertă de 4 milioane de euro. După ce a cucerit titlul în Liga 1 cu Viitorul, antrenorul ar fi putut pleca şi să încaseze o sumă importantă de bani, dar proiectul de la Ovidiu l-a făcut să-şi canalizeze energia pe echipa pe care o deţine. 

"Crezi că Hagi îşi lansează cariera acum la echipa naţională? Hagi poate să găsească o echipă de 2-3 milioane în Europa. A şi avut de 4 milioane de euro şi nu s-a dus, acum trei sau patru ani. Nu s-a dus, pentru că are echipa, care îl ţine legat. Dar, dacă ar avea ofertă acum, cred că s-ar duce", a declarat Giovanni Becali pentru Telekom Sport.  

Gică Hagi a renunţat în august la banca Viitorului, dar acum ar fi de acord să preia o altă echipă, care să-i pună la dispoziţie resursele necesare pentru performanţă. 

Cum ar fi selecţionerul Gică Hagi: "N-ar accepta intervenţii"

În cadrul prezenţei sale de la Sport Report, agentul care a făcut unele dintre cele mai importante transferuri din fotbalul românesc a analizat fiecare candidat pentru postul de selecţioner al României. 

"Hagi, dacă n-are libertate şi un salariu tot la fel, la un milion, nu ar accepta. Dar e Hagi şi n-ar accepta intervenţii, Hagi vrea să fie manager la echipa naţională. Să conducă el, să facă el planul lui. Nici Piţurcă, nici Hagi nu vor. Ei vor să fie ca în Anglia. Tot (n.r. - să controleze)! Acceptă CEx-ul, unde vin. Piţurcă nici asta nu a acceptat. Accepta deciziile, dar nu mergea la CEx să dea explicaţii", a mai spus Giovanni Becali despre Gică Hagi. 

Gică Hagi a mai fost selecţionerul României în 2001, între septembrie şi noiembrie. De-a lungul carierei, Gică Hagi le-a mai antrenat pe: Bursaspor, Galatasaray, Politehnica Timişoara şi FCSB.

 

Afla mai multe despre: gica hagigica hagi oferta 4 milioane de eurogheorghe hagigheorghe hagi plecaregheorghe hagi ofertaviitorul constanta 

viewscnt
Articole similare