Experiențe împreună.
You are here:

Ofertă de 4 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB. Gigi Becali a primit o propunere surprinzătoare

Ofertă de 4 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB. Gigi Becali a primit o propunere surprinzătoare

Liga 1

Comentarii

Gigi Becali a primit o ofertă surprinzătoare pentru unul dintre jucătorii FCSB-ului. Presa din Emiratele Arabe scrie că Al Ain a oferit 4 milioane de euro pentru transferul lui Florin Tănase. Patronul FCSB ar dori să primească însă o sumă mai mare pentru golgheterul echipei.

FCSB este foarte aproape să se despartă de cel mai bun jucător al său din sezonul care s-a încheiat. Florin Tănase a avut cel mai bun an din carieră şi a încheiat sezonul cu 24 de goluri în Liga 1, lucru care i-a adus titlul de golgheter.

Însă Florin Tănase vrea să se transfere în această vară, după 5 ani petrecuţi la FCSB. Presa arabă susţine că una dintre echipele interesate este Al Ain, care a făcut o ofertă de 4 milioane de euro pentru jucătorul de 26 de ani.

Ofertă de 4 milioane de euro primită pentru Florin Tănase. Cât vrea Gigi Becali în schimbul jucătorului

Site-ul almowaten.net susţine că şefii lui Al Ain vor să-l transfere pe Florin Tănase şi au făcut o ofertă de 4 milioane de euro. Suma este însă sub aşteptările lui Gigi Becali. Patronul FCSB a declarat că vrea 5 milioane de euro în schimbul lui Florin Tănase.

Totuşi, Gigi Becali s-a arătat dispus să lase uşor la preţ, deoarece Florin Tănase i-a transmis că vrea să profite de cel mai bun moment din cariera sa şi îşi doreşte să prindă un transfer în străinătate. Finanţatorul FCSB a afirmat astfel că l-ar lăsa pe jucător să se transfere chiar şi pentru 4,5 milioane de euro.

Este astfel o diferenţă de doar 500.000 de euro între oferta făcută de Al Ain şi pretenţiile celor de la FCSB: ”Nu mă grăbesc cu Tănase. Giovanni ştie care este treaba, iar eu cu arabii nu stau la prea multe discuţii. Ori îmi plătesc cât vreau eu, ori nu batem palma”, a spus Gigi Becali, într-un interviu pentru ProSport.

Florin Tănase mai are un an de contract cu FCSB, care l-a transferat de la Viitorul, în vara lui 2016, pentru 1,5 milioane de euro. În prezent, Florin Tănase este cotat pe transfermarkt.com la 5 milioane de euro.

viewscnt
Articole similare
Simona Halep nu suferă deloc după despărțirea de Darren Cahill. Ce face tenismena...