Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă o plecare de la FC Barcelona! Nelson Semedo a semnat cu Wolves. Cât încasează catalanii

OFICIAL | Încă o plecare de la FC Barcelona! Nelson Semedo a semnat cu Wolves. Cât încasează catalanii

FC Barcelona

Comentarii

Nelson Semedo (26 de ani) are ofertă să plece de la FC Barcelona. Mundo Deportivo anunţă că Wolves a pregătit o ofertă de 40 de milioane de euro pentru a-l lua pe fundaşul dreapta de pe Camp Nou. Agentul său, Jorge Mendes, ar fi discutat deja cu şefii trupei blaugrana, pe care i-a înştiinţat despre ofertă.

UPDATE 12:38 - OFICIAL! Barcelona a anunţat oficial despărţirea de Nelson Semedo, care a semnat cu Wolves, în Premier League. Catalanii vor încasa 30 de milioane de euro pe loc, plus alte 10 în funcţie de anumite bonusuri. Nelson Semedo a semnat cu Barcelona în 2017, fiind cumpărat cu peste 35 de milioane de euro de la Benfica.

Ivan Rakitic, Nelson Semedo şi Arturo Vidal au plecat până acum de la FC Barcelona, iar Luis Suarez e şi el la un pas de despărţirea de catalani.


ştirea iniţială

Unul dintre cei mai criticaţi jucători ai Barcelonei după umilinţa cu Bayern, 2-8, Nelson Semedo e pe punctul de a pleca din Catalonia. Fundaşul, care în mandatul lui Ernesto Valverde a jucat destul de puţin, e dorit de Wolves, în Premier League. Gruparea antrenată de portughezul Nuno Espirito Santo e gata să plătească 40 de milioane de euro, potrivit Mundo Deportivo, ofertă care va fi prezentată Barcelonei de agentul lui Semedo, Jorge Mendes.

Wolves caută să-şi acopere "gaura" lasată de Matt Doherty, vândut de formaţia de pe Mollineaux la Tottenham.

Ca şi variante de înlocuitor, Barcelona îi are pe listă pe Sergino Dest (19 ani) de la Ajax sau Hector Bellerin (25 de ani) de la Arsenal.

 

Afla mai multe despre: nelson semedoofertawolvestransferpremier leaguebarcelona 

viewscnt
Articole similare