Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de 70 de milioane de euro pregătită de Barcelona pentru un jucător al lui United

Ofertă de 70 de milioane de euro pregătită de Barcelona pentru un jucător al lui United

Manchester United

Comentarii

FC Barcelona pregăteşte o ofertă de 70 de milioane de euro pentru a-l transfera pe atacantul Anthony Martial de la Manchester United, informează Daily Mail.

Martial, care mai are contract cu "Diavolii" până în vara anului 2019, a fost titular în doar patru meciuri după venirea lui Alexis Sanchez pe Old Trafford, în ianuarie, fără să reuşească să înscrie vreun gol. În plus, el este nemulţumit că Mourinho nu-l foloseşte pe poziţia sa preferată, extremă stânga, ci în banda dreapta.

Nu este prima oară când Barcelona se interesează pe Martial. Vara trecută, după plecarea lui Neymar, catalanii au luat mai întâi în calcul aducerea lui Martial, dar s-au reorientat spre Ousmane Dembele. În vară, sunt gata să revină cu o ofertă, după ce fotbalistul transferat de la Borussia Dortmund nu a reuşit să se adapteze pe Camp Nou.

În vârstă de 22 de ani, Martial joacă la United din 2015, atunci când a fost transferat de la AS Monaco pentru 60 de milioane de euro.

Pe lângă Martial, Barcelona mai este interesată de Antoine Griezmann de la Atletico şi îl mai monitorizează pe tânărul mijlocaş englez Ryan Sessegnon.

Afla mai multe despre: barcelonamartialunited 

viewscnt
Articole similare