Experiențe împreună.
You are here:

Ofertă de nerefuzat pentru Larisa Iordache. Cea mai valoroasă gimnastă este dorită drept noră de către Florin Tene

Ofertă de nerefuzat pentru Larisa Iordache. Cea mai valoroasă gimnastă este dorită drept noră de către Florin Tene

Gimnastică

Comentarii

La 23 de ani, Larisa Iordache este o adevărată apariţie. Multiplă medaliată olimpică, mondială şi europeană, cea mai valoroasă gimnastă a României ar putea face, cu uşurinţă, carieră şi în modă. Mai ales că acordă o foarte mare importanţă aspectului fizic.

"Este foarte important pentru mine iar din punctul acesta de vedere încerc de fiecare dată să mă îngrijesc şi să folosesc cele mai bune produse. Tot timpul există dorinţa de a-mi face mici schimbări, pentru că în ziua de astăzi aşa trăim" , a recunoscut Larisa Iordache.

Tocmai din acest motiv, Larisa este o clientă fidelă a unui salon de înfrumuseţare. Anca Tene, soţia antrenorului Florin Tene este proprietara clinicii şi unic importator al unui brand britanic ce oferă produse de lux. La ultima vizită la salon a Larisei, campioana olimpică a primit o ofertă de ... nerefuzat.

Larisa nu este singura clinetă VIP a clinicii. O mulţime de vedete i-au trecut pragul.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe