Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de senzaţie pentru Ionuţ Radu! Liderul României U21 pleacă din Serie A într-un alt campionat de top! Omul care l-a pus pe lista de transfeuri

Ofertă de senzaţie pentru Ionuţ Radu! Liderul României U21 pleacă din Serie A într-un alt campionat de top! Omul care l-a pus pe lista de transfeuri

Stranieri

Comentarii

Căpitanul naţionalei U21 a României, Ionuţ Andrei Radu, ar putea face obiectul unui transfer spectaculos în vară, fiind dorit de gruparea spaniolă Sevilla, anunţă site-ul fcinternews.it.

Portarul de 21 de ani cotat la 12 milioane de euro are un sezon excelent în poarta Genoei, iar gruparea din La Liga a intrat în cursă pentru semnătura sa odată cu revenirea lui Monchi pe funcţia de director sportiv.

Monchi voia să-l transfere pe Ionuţ Radu la AS Roma şi rămâne interesat de portarul român şi după ce a plecat de la gruparea italiană.

Are mai multe variante
Ionuţ Radu are însă şi varianta unei reveniri la Inter, sursa citată precizând că gruparea milaneză e gata să achite clauza de răscumpărare în valoare de 12 milioane de euro. Totuşi, la Inter portarul român ar fi cu siguranţă rezerva lui Samir Handanovic şi acesta e motivul pentru care Radu ar putea alege o altă destinaţie.

Ionuţ Radu joacă la Genoa din vara lui 2018, când actuala echipă a plătit 8 milioane de euro în schimbul său.

Radu se pregăteşte să evolueze cu România la Campionatul European de tineret, din această vară şi îşi va decide viitorul după turneul final.

Afla mai multe despre: ionut andrei radutransferportar radu 

viewscnt
Articole similare