Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de ultim moment pentru Dennis Man. Ce club îl vrea pe atacantul Parmei

Ofertă de ultim moment pentru Dennis Man. Ce club îl vrea pe atacantul Parmei

Stranieri

Comentarii

Dennis Man (22 de ani) e extrem curtat de când s-a transferat la Parma, în Serie A. După echipele din Italia, Fiorentina, Milan, Napoli şi AS Roma, o altă echipă e interesată de transferul fostului star de la FCSB.

Ofertă concretă pentru Dennis Man. Cine îl vrea pe atacantul român

Ajuns în Serie A la începutul lui 2021, Dennis Man s-a adaptat mai greu la stilul campionatului italian, dar în cele din urmă a reuşit să impresioneze şi mai multe echipe îi urmăresc atent situaţia dacă Parma retrogradează. Potrivit turcilor de la Fotomac, Trabzonspor îl vrea pe Dennis Man şi a trimis o ofertă Parmei, pentru un transfer în vară, când perioada de mercato se va redeschide.

Parma a plătit 13 milioane de euro pentru transferul lui Man, iar dacă clubul italian va retrograda în Serie B cei de la Trabzon ar dori să-l împrumute pe Man timp de un sezon, fără opţiune de cumpărare definitivă, dar timp în care turcii să-i plătească integral salariul fotbalistului român.

Dennis Man a jucat 14 meciuri în acest acest sezon de Serie A, timp în care a marcat două goluri şi a livrat o pasă de gol.


 

Afla mai multe despre: dennis manserie aofertaparmaraspuns 

viewscnt
Articole similare