Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de ultimă oră pentru Budescu. Dezvăluirea lui Mihai Stoica: ”Şi-a reziliat contractul cu Damac”

Ofertă de ultimă oră pentru Budescu. Dezvăluirea lui Mihai Stoica: ”Şi-a reziliat contractul cu Damac”

Stranieri

Comentarii

Constantin Budescu şi-a reziliat contractul cu Damac şi Mihai Stoica a dezvăluit că atacantul de 32 de ani a primit o ofertă foarte atractivă.

Constantin Budescu îşi schimbă din nou echipa. Fostul internaţional român şi-a reziliat contractul cu Damac, unde juca din februarie 2021 şi acum a primit o nouă ofertă de transfer.

Ofertă primită de Budescu. Dezvăluirea lui Mihai Stoica: ”Şi-a reziliat contractul cu Damac”

În vârstă de 32 de ani, Constantin Budescu este unul dintre jucătorii FCSB-ului pe care i-ar dori în echipă. Într-un live pe contul de Facebook al FCSB-ului, Mihai Stoica a fost întrebat dacă sunt şanse ca Budescu să revină.

Managerul sportiv al FCSB-ului a dezvăluit că Budescu şi-a reziliat contractul cu Damac şi că urmează să semneze cu o nouă echipă.

Mihai Stoica este convins că aceasta nu va fi FCSB, deoarece Constantin Budescu a primit o ofertă foarte tentantă din Qatar:

”Budescu tocmai ce şi-a reziliat contractul cu Damac şi are contract pe masă de la o echipă din Qatar. Nu putem să venim la nivelul la care el are oferta şi probabil că va merge în Qatar”, a dezvăluit Mihai Stoica.

Budescu a fost dorit de Gigi Becali în locul lui Moruţan

Gigi Becali nu şi-a ascuns niciodată dorinţa de a-l readuce pe Constantin Budescu la FCSB. Odată cu transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray, subiectul a redevenit de actualitate.

Potrivit as.ro, FCSB a intrat în negocieri cu Budescu, însă mijlocaşul de 32 de ani are pretenţii financiare peste media din Liga 1. În plus, Budescu are oferte şi din zona arabă.

De asemenea, fostul internaţional român a fost căutat şi de CFR Cluj, care şi-ar dori să refacă celebrul cuplu Budescu - Alibec, cu care Astra a reuşit să câştige singurul titlu din istoria clubului.

Afla mai multe despre: budescu 

viewscnt
Articole similare