Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de ultimă oră pentru Denis Alibec. Clubul care vrea să profite de problemele financiare pe care le are Astra

Ofertă de ultimă oră pentru Denis Alibec. Clubul care vrea să profite de problemele financiare pe care le are Astra

Superliga

Comentarii

Denis Alibec a intrat în atenţia lui Levski Sofia, club în conducerea căruia a ajuns recent şi Giovanni Becali. Bulgarii vor să profite de problemele financiare pe care le are campioana României.

Presa din Bulgaria scrie că Levski încearcă să profite de situaţia delicată în care se află Astra şi vrea să-l transfere în vară pe Denis Alibec. Fosta campioană a României are din nou mari probleme cu banii şi jucătorii sunt neplătiţi de mai multe luni. Într-un astfel de context, şefii Astrei nu vor ezita să renunţe la jucătorii importanţi, aşa cum s-a întâmplat până acum.

Site-ul Sportal.bg subliniază că Denis Alibec este şi el nemulţumit de situaţia clubului şi că vrea să plece în vară. Cei care insistă pentru această mutare sunt Bogdan Pătraşcu (noul şef al departamentului de scouting al lui Levski) şi Giovanni Becali - cel care se ocupă de latura sportivă a lui Levski. De altfel, Giovanni Becali l-a impresariat în trecut pe Denis Alibec şi a fost cel care l-a transferat la Inter Milano, când avea doar 18 ani.

Afla mai multe despre: denis alibeclevski 

viewscnt
Articole similare