Experiențe împreună.
You are here:

Ofertă de ultimă oră pentru Mircea Lucescu: "S-au întâlnit cu el!" Un mare club din Europa i-a făcut o propunere

Ofertă de ultimă oră pentru Mircea Lucescu: "S-au întâlnit cu el!" Un mare club din Europa i-a făcut o propunere

Stranieri

Comentarii

Mircea Lucescu a primit o ofertă de la Fenerbahce, dar antrenorul român a refuzat-o, susţine un jurnalist sportiv din Turcia. La începutul anului, Lucescu a fost în tratative şi cu Beşiktaş, dar pentru postul de director sportiv.

Mircea Lucescu rămâne în Turcia un antrenor cu o cotă foarte bună şi acum a primit o ofertă de la Fenerbahce. Antrenorul în vârstă de 74 de ani a refuzat-o însă, nu se ştie din ce motive.

Fenerbahce, ofertă pentru Mircea Lucescu

Serdar Saridag, un cunoscut jurnalist sportiv din Turcia, susţine că Mircea Lucescu a fost contactat recent de Fenerbahce, care i-a făcut o propunere: "Cei de la Fenerbahce s-au întâlnit cu Mircea Lucescu, dar antrenorul român a refuzat oferta", a dezvăluit Saridag, citat de Sabah. Ziaristul turc nu oferră însă mai multe detalii despre motivul pentru care Lucescu a refuzat. Mai ales că este liber de contract.

Lucescu ar fi urmat să-i ia locul lui Ersun Yanal, care a fost demis după o serie de coşmar. Fener are şapte meciuri consecutive în care nu a mai învins în campionatul Turciei şi se află doar pe locul şapte în campionat, cu 40 de puncte, la 13 distanţă de liderul Trabzonspor.

Mircea Lucescu, ofertat de Fenerbahce. A cerut prea mulţi bani?

Antrenorul în vârstă de 74 de ani a tot, de-a lungul anilor, curtat de mai multe ori de Fenerbahce, după succesele pe care le-a avut atât la Galatasaray, cât şi la Beşiktaş. Lucescu a fost ofertat de Fenerbahce inclusiv când se afla la Şahtior Doneţk, însă le-a transmis atunci turcilor că este sub contract şi nici n-ar vrea să plece de lângă Rinat Ahmetov, care îi era şi prieten.

Acum, cei de la Fenerbahce au vrut să profite că Mircea Lucescu este liber de contract. Însă, potrivit presei din Turcia, salariul cerut de antrenorul român ar fi fost uriaş. Lucescu ar fi dorit şase milioane de euro pentru două sezoane, plus bonusuri de încă un milion de euro. 

La începutul anului, Lucescu a primit o propunere şi de la Beşiktaş

Liber de contract de mai bine de un an, după ce s-a despărţit de naţionala Turciei, Lucescu este considerat în continuare un antrenor foarte bun, cu multă experienţă în descoperirea şi valorificarea tinerelor talente. La începutul anului, Beşiktaş i-a propus postul de director sportiv, vrând astfel să profite de experienţa pe care Lucescu a acumulat-o la naţionala Turciei, unde a făcut o listă cu peste 150 de jucători tineri talentanţi, născuţi în Turcia. Nu se ştie din ce motive, negocierile au picat. 

 

 

 

viewscnt
Articole similare