Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de ULTIMĂ ORĂ pentru Radu Drăguşin. Fundaşul român, dat la schimb cu noua vedetă din naţionala Italiei

Ofertă de ULTIMĂ ORĂ pentru Radu Drăguşin. Fundaşul român, dat la schimb cu noua vedetă din naţionala Italiei

Juventus

Comentarii

Radu Drăguşin şi-a prelungit contractul cu Juventus, însă nu face parte din planurile lui Massimiliano Allegri pentru noua stagiune.

Astfel, conform presei din Italia, Drăguşin a fost propus la schimb pentru aducerea lui Manuel Locatelli. Cum mijlocaşul a devenit om de bază în naţionala Italiei, pentru care a şi marcat două goluri în victoria din grupe de la EURO 2020, scor 3-0, cu Elveţia, Sassuolo nu vrea să se despartă de jucător pentru mai puţin de 40 de milioane de euro.

Torinezii au oferit 30 de milioane de euro, plus Radu Drăguşin, iar oferta pare a fi pe placul oficialilor lui Sassuolo, care ar fi dispuşi să renunţe la serviciile lui Locatelli.

Radu Drăguşin, dorit insistent şi de alte cluburi din Serie A

Potrivit Corriere dello Sport, pe lângă Sassuolo, de fundaşul român ar mai fi interesate şi Empoli, Cagliari şi Genoa. Radu Draguşin ar putea ajunge lângă Răzvan Marin, la Cagliari, echipă care a reuşit să se salveze de la retrogradare. Eurocalciomercato.net susţine că Leonardo Semplici ar dori să profite de relaţia bună cu Juventus pentru a-l împrumuta pe Drăguşin.

”Drăguşin este dorit şi de Genoa. Cu toate acestea, Cagliari poate exploata doi factori importanţi în avantajul ei. Primul este relaţia bună cu Juventus. Al doilea este legat de agentul lui Drăguşin, Bentancourt, agentul uruguayanilor Nahitan Nandez şi Christian Oliva, deja prezenţi în grupul antrenorului Leonardo Semplici”, scrie sursa citată. 

Afla mai multe despre: dragusin 

viewscnt
Articole similare