Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de ultimă oră primită de Radu Draguşin! ”Decizia este la el!” Anuţul de la Gazzetta dello Sport

Ofertă de ultimă oră primită de Radu Draguşin! ”Decizia este la el!” Anuţul de la Gazzetta dello Sport

Juventus

Comentarii

Radu Draguşin, fundaşul de 19 ani al lui Juventus, este curtat intens de mai multe cluburi din Europa.

Italienii de la Gazzetta dello Sport anunţă că echipa din Premier League, Crystal Palace, a revenit cu o nouă ofertă pentru fotbalistul român. De asemenea, de jucătorul debutat de Pirlo la prima echipă a lui Juve mai sunt interesate Empoli, Genoa şi Cagliari.

Chiar dacă Draguşin şi-a prelungit recent contractul cu fosta campioană din Serie A, el nu ar face parte din planurile lui Max Allegri, care i-a luat locul lui Pirlo. Crystal Palace ar vedea din român un transfer de pespectivă. Mai mult decât atât, jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport au anunţat că echipa britanică ar fi revenit la român cu o nouă ofertă. 

”Radu Drăguşin este dorit în Premier League. Crystal Palace a făcut deja o ofertă. Mingea este acum în terenul jucătorului, care este reticent în ce priveşte mutarea. El speră să îşi poată juca şansele la Juventus şi în mandatul lui Allegri”, scriu italienii.

Potrivit Corriere dello Sport, pe lângă Cagliari şi Genoa, de fundaşul român ar mai fi interesată şi Empoli. Radu Draguşin ar putea ajunge lângă Răzvan Marin, la Cagliari, echipă care a reuşit să se salveze de la retrogradare. Eurocalciomercato.net susţine că Leonardo Semplici ar dori să profite de relaţia bună cu Juventus pentru a-l împrumuta pe Drăguşin. 

”Cagliari lucrează pentru a consolida apărarea în vederea sezonului viitor. Conform ultimelor zvonuri, compania rossoblu ar fi intrat în cursa pentru Radu Drăguşin”, anunţă cei de la eurocalciomercato.net.

”Numărul 37 de la Juventus este dorit şi de Genoa, cu toate acestea Cagliari poate exploata doi factori importanţi în avantajul lor. Primul este relaţia bună cu Juventus. Al doilea este legat de agentul lui Drăguşin, Bentancourt, agentul uruguayanilor Nahitan Nandez şi Christian Oliva, deja prezenţi în grupul antrenorului Leonardo Semplici”, scrie sursa citată. 

 

Afla mai multe despre: radu draguşin 

viewscnt
Articole similare