Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă din Arabia Saudită şi două propuneri din Liga 1 pentru Ilie Poenaru. Antrenorul a ales: "Ştiam şi ce contract urma să am"

Ofertă din Arabia Saudită şi două propuneri din Liga 1 pentru Ilie Poenaru. Antrenorul a ales: "Ştiam şi ce contract urma să am"

Superliga

Comentarii

Ilie Poenaru a avut mai multe şanse de a pleca de la Academica Clinceni în ultimele două sezoane, dar a ales de fiecare dată să rămână la echipa din Ilfov.

În sezonul 2020-2021, Academica Clinceni a reuşit calificarea în premieră în play-off-ul Ligii 1, cu Ilie Poenaru pe banca tehnică. Totuşi, antrenorul a avut posibilitatea de a părăsi echipa cu câteva luni înainte de performanţa reuşită. 

Ilie Poenaru, oferte din Arabia Saudită şi Liga 1

În iarnă, când Academica Clinceni se afla în cărţi pentru calificarea în play-off, antrenorul Ilie Poenaru a avut de luat o decizie importantă. Tehnicianul a avut de ales între o ofertă din Arabia Saudită şi două propuneri din Liga 1. 

Pe lângă tentaţia de a ajunge printre cele mai bune şase echipe ale României, Ilie Poenaru a pus în balanţă şi viaţa pe care familia sa ar fi avut-o în zona Golfului. 

"În iarnă am avut o ofertă din Arabia Saudită, din liga a doua, dar am refuzat. Ştiam şi ce contract urma să am eu şi staff-ul meu, dar am refuzat. Nu-mi place să las lucruri neterminate şi, în al doilea rând, era vorba despre familie. Având un copil mic, ştiam că viaţa din Arabia Saudită e grea, iar eu nu plec niciunde fără ei. Plec oriunde cu ei şi soţia mi-a dat de înţeles că nu ar fi ok pentru copil să plecăm acum. 

În iarnă au mai fost două oferte din Liga 1, oferte concrete refuzate, nu le dau numele. Am simţit că trebuie să rămân aici şi că o să reuşesc", a declarat Ilie Poenaru pentru Look Sport Live.  

Antrenorul a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB. Poenaru a dezvăluit detalii de la negocierile cu omul de afaceri, implicat fiind şi Florin Tănase. 

Afla mai multe despre: ilie poenaruarabia sauditailie poenaru arabia sauditailie poenaru fcsb 

viewscnt
Articole similare