Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă din Olanda pentru Andrea Compagno! Gigi Becali vrea mai mulţi bani: ”Atât am cerut. Vedem”

Ofertă din Olanda pentru Andrea Compagno! Gigi Becali vrea mai mulţi bani: ”Atât am cerut. Vedem”

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno ar putea pleca de la FCSB, în această vară, deoarece nu duce lipsă de oferte.

Gigi Becali a investit 1,5 milioane de euro în aducerea lui Andrea Compagno la FCSB, de la FCU Craiova 1948, vara trecută, iar acum este dispus să se despartă de atacantul italian pentru o sumă puţin mai mare.

Gigi Becali, gata să se despartă de Andrea Compagno: ”Am primit o ofertă! Vedem”

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a recunoscut că a primit o ofertă interesantă din Olanda (Ţările de Jos), de la Heerenveen, însă nu este mulţumit de suma primit şi va încerca să obţină câteva sute de mii d euro în plus.

Am cerut două milioane şi am primit o ofertă din Olanda pentru Compagno de 1 milion şi jumătate, de la o echipă de primă ligă, Heerenveen. Eu am cerut două milioane, poate ne ducem la 1,6 milioane. Vedem”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

”Clubul a făcut o ofertă”

La scurt timp după afirmaţiile lui Gigi Becali, presa din Olanda a anunţat şi ea interesul lui Heerenveen pentru Andrea Compagno.

SC Heerenveen este aproape de sosirea lui Ion Nicolaescu. Atacantul moldovean vine de la Beitar Ierusalim. Totuşi, aceştia nu au închis perioada de transferuri pentru că negociază cu un alt atacant.

Observatorul clubului Marcel Koppers relatează pe Twitter că SC Heerenveen îl doreşte şi pe Andrea Compagno, un atacant de 27 de ani de la FCSB. Clubul a făcut o ofertă de 1,5 milioane de euro, dar a fost refuzată”, anunţă presa din Olanda.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrea Compagno, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: andrea compagnoheerenveengigi becali 

viewscnt
Articole similare