Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă din Premier League pentru un fotbalist din Superligă. Jucătorul recunoaşte: ”Ştiam de discuţii!”

Ofertă din Premier League pentru un fotbalist din Superligă. Jucătorul recunoaşte: ”Ştiam de discuţii!”

Fotbal

Comentarii

Scouterii din Premier League privesc foarte rar cu interes spre campionatul românesc. Totuşi, atunci când o fac cu mare interes, se pot lovi şi de refuzuri surprinzătoare.

Este şi cazul lui Ianis Stoica (20 de ani), atacantul împrumutat de FCSB la Universitatea Cluj, despre care s-a vorbit că ar fi fost în atenţia celor de la Arsenal Londra, în urmă cu doi ani.

Ianis Stoica, despre oferta de la Arsenal: ”Ceva, ceva a fost!”

În acel moment, Ianis Stoica avea doar 18 ani, însă începuse să marcheze goluri pentru FCSB şi considerat unul dintre cei mai interesanţi tineri atacanţi ai Europei.

Din păcate, în ultimele două sezoane, a primit prea puţine şanse de a-şi arăta calităţile, iar ”explozia” începută s-a estompat.

A jucat 46 de meciuri pentru FCSB (19) şi Universitatea Cluj (27), însă a strâns cu greu 2.000 de minute, fiind de multe ori rezervă utilizată în actul secund.

Ianis Stoica şi-a regăsit pofta de joc la U Cluj, în acest sezon, unde a marcat 5 goluri şi a oferit 4 pase decisive în 17 meciuri, iar perspectivele rămân, în continuare, strălucite în dreptul său.

Cu toate acestea, fotbalistul nu poate uita perioada în care a fost aproape de un transfer la Arsenal, după cum chiar presa din Regat anunţa, la acea vreme.

Ianis Stoica recunoaşte că avea cunoştinţă despre discuţiile dintre FCSB şi Arsenal, însă nu ştie exact despre ce a fost vorba şi de ce interesul nu s-a mai concretizat într-un transfer.

Ceva, ceva a fost... Nu pot spune exact ce, nu asta e treaba mea. Eu sunt jucător. Probabil a fost doar ceva între cluburi.

(Deci ştii că au existat discuţii între cluburi?) Da, da, dar mai mult chiar nu ştiu”, a declarat Ianis Stoica, pentru flashscore.ro.

Afla mai multe despre: ianis stoicaarsenalu clujfcsb 

viewscnt
Articole similare