Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă din Premier League pentru un star al Barcelonei, refuzată de catalani. Câţi bani cere campioana Spaniei

Ofertă din Premier League pentru un star al Barcelonei, refuzată de catalani. Câţi bani cere campioana Spaniei

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona încearcă în perioada următoare să scape de câţiva jucători care nu mai sunt în planurile lui Ernesto Valverde, dar nu îi lasă să plece pe orice sumă de transfer. Aşa este şi cazul lui Ivan Rakitic, care a primit o ofertă din Premier League.

Croatul, vicecampion mondial doar cu un an în urmă, nu mai este preferat de Ernesto Valvedere, care are o listă lungă de jucători (Sergio Busquets, Arthur, Frenkie de Jong, Arturo Vidal şi Sergi Roberto) pe care îi consideră superiori fostului mijlocaş de la Sevilla. 

Cotidianul spaniol Sport a anunţat că Barcelona a refuzat o ofertă din Premier League pentru Rakitic. Catalani au fost nemulţumiţi de suma de transfer, în valoare de 15 milioane de euro. Aceeaşi sursă notează că oficialii clubului catalan îl apreciază pe Rakitic la 35 de milioane de euro şi aşteaptă o ofertă în jurul acestui preţ pentru a îl vinde în iarnă. 

Jucătorul în vârstă de 31 de ani este dorit atât în Italia, de echipe precum AC Milan, dar şi în Spania, de Atletico Madrid, care deja ar fi pregătit 40 de milioane de euro pentru a îl duce pe croat în capitala Spaniei. 

  • 18 milioane de euro a plătit Barcelona celor de la Sevilla, în 2014, pentru transferul lui Rakitic 
  • 278 de meciuri a jucat Rakitic la Barcelona. Până în sezonul trecut, el era un jucător de baza

Barcelona i-a găsit deja înlocuitor lui Rakitic

Ivan Rakitic vrea să plece şi el de la Barcelona, iar catalanii vor într-adevăr să scape de el. Înlocuitorul său ar putea fi Stefano Sensi de la Internazionale Milano. Acesta ar fi primit inclusiv recomandarea lui Lionel Messi, superstarul argentinian care face şi desface în vestiarul blaugrana.

Sensi este cotat la 30 de milioane de euro şi mai are doar un an de contract cu Inter. E drept, nerrazuri au opţiune de cumpărare definitivă de la Sassuolo. Mijlocaşul a debutat deja în naţionala Italiei, pentru care a şi marcat 1 gol în 4 meciuri. 

Afla mai multe despre: rakiticbarcelona 

viewscnt
Articole similare