Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă din străinătate pentru unul dintre golgheterii Superligii! Clubul a solicitat 1.000.000 de euro

Ofertă din străinătate pentru unul dintre golgheterii Superligii! Clubul a solicitat 1.000.000 de euro

Fotbal

Comentarii

Unul dintre cei mai eficienţi jucători ofensivi din Superligă, Eduard Florescu (26 de ani), legitimat la FC Botoşani, cu 9 goluri şi 4 pase decisive în primele 21 de etape, a primit o ofertă din străinătate.

Mai exact, conform gsp.ro, un club din Kazahstan a oferit aproximativ 200.000 de euro în schimbul celui mai bun jucător de la FC Botoşani.

Valeriu Iftime a solicitat 1.000.000 de euro

Cum situaţia clubului moldov nu este deloc una uşoară, patronul Valeriu Iftime nici nu a vrut să audă şi a solicitat în schimb 1.000.000 de euro.

Sursa citată anunţă că, ulterior, cei de la Botoşani au scăzut pretenţiile considerabil, însă o a doua ofertă din partea acelui club nu a mai venit.

Eduard Florescu este al doilea golgheter al Superligii, cu 9 reuşite, la egalitate cu Florinel Coman (FCSB), Aurelian Chiţu (FCU Craiova), Alexandru Pop (Oţelul) şi Dan Nistor (U Cluj)

  • Dintre cei cinci, Florescu este al doilea ca număr de goluri de la 11 metri - 3, şi al patrulea ca număr de pase decisive - 4.

Eduard Florescu a ajuns la FC Botoşani în ianuarie 2023, gratis, de la Universitatea Craiova. Nu s-a adaptat în tabăra oltenilor şi a dorit să schimbe ”aerul”.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Eduard Florescu, conform transfermarkt.de.

În cariera sa, Eduard Florescu a evoluat pentru formaţiile FC Argeş, CS Mioveni, Viitorul Constanţa, CSU Craiova şi FC Botoşani.

  • Eduard Florescu a fost internaţional U23 şi olimpic al României.

Afla mai multe despre: eduard florescukazahstanvaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare