Experiențe împreună.
You are here:

Ofertă FABULOASĂ pentru Gheorghe Hagi. "Regele" dă marea lovitură şi semnează cu un club din Europa League: "E buget de 22 de milioane de euro"

Ofertă FABULOASĂ pentru Gheorghe Hagi. "Regele" dă marea lovitură şi semnează cu un club din Europa League: "E buget de 22 de milioane de euro"
Comentarii

Gheorghe Hagi nu mai este în centrul atenţiei, după ce a renunţat la banca tehnică a Viitorului, iar acum de echipă se ocupă spaniolul Rubén De la Barrera.

FC Viitorul are un parcurs dezastruos în startul noului sezon din Liga I. După plecarea lui Gheorghe Hagi, Rubén De la Barrera n-a produs şocul de care aveau nevoie jucătorii echipei, iar acum, după primele trei etape, FC Viitorul n-are nicio victorie în campionat.

Două înfrângeri grele, 0-3 cu FCSB şi 1-4 cu Universitatea Craiova, dar şi o remiză cu nou promovata UTA, aşa arată parcursul constănţenilor cu spaniolul pe bancă. Plecarea lui Gheorghe Hagi de pe banca Viitorului a surprins pe toată lumea, însă "Regele" a declarat în nenumărate rânduri că este pregătit pentru o nouă provocare în cariera de antrenor.

Oferta uriaşă primită de Gheorghe Hagi. "Regele" dă o nouă lovitură importantă

Deşi preşedintele clubului, Gică Popescu, a recunoscut că Hagi a refuzat multe oferte importante, acum, "Regele" ar putea produce marea surpriză în urma unei propuneri surprinzătoare. MOL Fehervar, echipă cu rezultate impresionante în ultimele sezoane ale cupelor europene, îl doreşte insistent pe Gheorghe Hagi.

De altfel, la clubul maghiar, joacă şi doi foşti fotbalişti ai Viitorului, Boban Nikolov şi Lyes Houri, dar şi internaţional român Adrian Rus. Două milioane de euro pe sezon este salariul uriaş pe care oficialii clubului sunt pregătiţi să îl ofere pentru "Rege".

"Ei iau jucători la preţurile lor. La ei, un salariu normal este de 20 de mii de euro, 25 de mii de euro. Un salariu normal. Au şi cu 50 de mii de euro, şi cu 45 de mii salariu. Au buget de 22 de milioane de euro" , a dezvăluit Ioan Andone la Telekom Sport.

MOL Fehervar este calificată în turul trei preliminar al Europa League, unde va da peste francezii de la Reims. Clubul maghiar are şanse importante să ajungă chiar în grupele competiţiei. Dacă va trece de Reims, MOL o va întâlni în play-off pe câştigătoarea meciului dintre Standard Liege şi Vojvodina.

viewscnt
Articole similare
Cauzele mortii lui Maradona. Ce au descoperit doctorii la autopsie