Experiențe împreună.
You are here:

Oferta fabuloasă primită de Ajax pentru omul care a DISTRUS-O pe Juventus ! "E cel mai bun de pe planetă!" Cât valorează puştiul de 19 ani

Oferta fabuloasă primită de Ajax pentru omul care a DISTRUS-O pe Juventus ! "E cel mai bun de pe planetă!" Cât valorează puştiul de 19 anigalerie foto

Ajax Amsterdam este echipa momentului în fotbalul european, după o nouă prestaţie stelară în Champions League, încununată cu o calificare în semifinale, în dauna lui Juventus.

Lăncerii au trecut cu 2-1 de trupa din Torino, în deplasare, după ce în optimi o eliminaseră pe Real Madrid, iar olandezii visează la o nouă finală în Champions League după mai bine de 20 de ani de aşteptare.

Dincolo de performanţele sportive, Ajax a dat lovitura şi din punct de vedere financiar în acest sezon. Frenkie de Jong (21 de ani) a fost cumpărat deja de Barcelona pentru 75 de milioane de euro, însă Ajax e pe punctul să mai dea o lovitură.

"E cel mai bun tânăr fundaş central de pe Planetă!" Cât va costa De Ligt

Fundaşul central Matthis de Ligt a făcut un meci uriaş cu Juventus şi a înscris golul victoriei, care a asigurat şi calificarea lui Ajax, iar trupa din Amsterdam a devenit conştientă că stoperul nu mai poate fi păstra şi sezonul viitor.

Jucătorul de 19 ani are toate şansele să devină cel mai scump fundaş din istoria fotbaluli, record deţinut în prezent de alt olandez, Virgil Van Dijk, care a ajuns la Liverpool pentru 80 de milioane de euro.

  • "Matthis de Ligt este cel mai bun tânăr fundaş din lume, fără îndoială!", Rio Ferdinand, fost jucător la Manchester United.

Cine vrea să-l transfere pe Matthis de Ligt. Barcelona, favorită

Aceasta este şi suma pe care Ajax se aşteaptă să o încaseze pentru tânărul jucător, plus bonusuri care ar face ca De Ligt să devină la doar 19 ani cel mai scump fundaş central din istorie.

Concret, Barcelona se află acum în pole position pentru semnătura lui De Ligt, care ar putea astfel să joace în continuare alături de De Jong. Totuşi, catalanii au concurenţă serioasă.Real Madrid se interesează şi ea foarte serios de fundaşul lui Ajax, în timp ce Juventus pare pregătită să facă o ofertă. În plus, PSG şi Manchester City sunt alte două echipe capabile să facă o ofertă de 80 de milioane de euro şi ambele sunt în căutarea unui fundaş central.

Cum cota acestuia creşte cu fiecare meci jucat în Liga Campionilor, e de aşteptat ca echipele interesate să forţeze un acord în săptămânile următoare, iar Barcelona e în pole-position, în condiţiile în care negocierile au demarat deja.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta