Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă fenomenală pentru Liga 1! "Gigi Becali plăteşte". MM Stoica l-a dat de gol cu marea dorinţă a FCSB în acest moment

Ofertă fenomenală pentru Liga 1! "Gigi Becali plăteşte". MM Stoica l-a dat de gol cu marea dorinţă a FCSB în acest moment

FCSB

Comentarii

FCSB se teme ca istoria să nu se repete şi în acest sezon al Ligii 1. Conducerea încearcă să prevină apariţia unui nou focar de Covid, iar în tot acest timp finanţatorul Gigi Becali ia în calcul o variantă nemaiîntâlnită în Liga 1.

FCSB a rămas acasă, iar cluburile din Liga 1 au o ofertă nemaiîntâlnită din partea lui Gigi Becali

Cluburile din Liga 1 fac pregătirea de iarnă în această perioadă. Unele au ales să plece în străinătate, dar cele mai multe au rămas în România. Printre acestea se numără şi FCSB, care se antrenează la baza echipei din Berceni. 

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a fost întrebat de ce lotul lui Toni Petrea n-a plecat în străinătate, iar oficialul a recunoscut că se teme de posibile infectări. FCSB e printre codaşele Ligii 1 la vaccinarea jucătorilor, dar conducerea a luat o decizie normală pentru desfăşurarea în siguranţă a campionatului. 

FCSB testează şi jucătorii vaccinaţi, lucru care are trebui să se petreacă şi la restul echipelor din Liga 1, anunţă MM Stoica. După ce a auzit de câteva cazuri grave, oficialul a anunţat că Gigi Becali e pregătit să testeze pe banii fotbalişti ai altor echipe, în cazul în care cluburile de care aparţin nu-şi permit. 

"Dacă cineva respectă competiţia asta, trebuie să decidă că măcar o dată la două săptămâni, dacă nu o dată pe săptămână, pentru că şi noi suntem în plină pandemie şi la noi cresc cazurile... Să se testeze jucătorii, toţi şi pe cei vaccinaţi. Am foarte mulţi prieteni vaccinaţi care sunt acum în carantină, pentru că au Covid. 

Şi noi avem jucători vaccinaţi, dar îi testăm, pentru că jucătorii vaccinaţi îi pot infecta pe ceilalţi. O să plătească Gigi Becali pentru toată lumea, dacă e problemă de bani. 

Am auzit că au fost echipe care ştiau că au jucători pozitivi, îi testaseră. Fiind vaccinaţi nu i-au declarat şi au jucat", a declarat expertul Telekom Sport. 

De altfel, în urmă cu un an şi jumătate, Gigi Becali anunţa că îi aşteaptă pe jucătorii altor echipe din Liga 1 la clinica sa din Bucureşti, pentru testare. 

FCSB pregăteşte reluarea Ligii 1 la Berceni

Spre deosebire de alţi ani în care se afla în Turcia sau Spania, FCSB s-a izolat la Berceni. 

"Puteam să plecăm şi să ne întoarcem, fără probeme, pentru că legea s-a schimbat de săptămâna trecută. Este extrem de riscant să mergi în Turcia când în Turcia rata de infectare creşte de la zi la zi sau în Spania, unde sunt 300.000 de cazuri noi. Problema nu e că nu faci test când vii în ţară, problema e că s-ar putea să se infecteze jucătorii împotriva cărora joci, dacă nu eşti pozitiv şi eşti vaccinat şi nu te testezi", a mai spus managerul general al FCSB, Mihai Stoica. 

În urmă cu o săptămână, FCSB s-a reunit şi a făcut vizita medicală şa INMS. De pe lista echipei au lipsit doar câţiva fotbalişti. 

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali teste covidteste covidmihai stoicamm stoicamihai stoica gigi becalitestare fcsbcovid 19 

viewscnt
Articole similare