Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFERTĂ-FULGER pentru un jucător de la naţională! S-a trezit cu oferta pe masă: ”E ca şi rezolvat!”

OFERTĂ-FULGER pentru un jucător de la naţională! S-a trezit cu oferta pe masă: ”E ca şi rezolvat!”
Comentarii

Sudtirol se pregăteşte de un sezon greu în Serie B şi caută să se întârească, mai ales, în zona defensivă.

OFERTĂ-FULGER pentru un jucător de la naţională! S-a trezit cu oferta pe masă: ”E ca şi rezolvat!”

Sudtirol este echipa cea mai activă pe piaţa transferurilor din Italia! După promovarea în Serie B, echipa s-a pus serios pe treabă şi a căutat să se întârească, mai ales, în zona defensivă!

Nou promovata în Serie B, Sudtirol, a pus ochii pe un jucător din naţionala României. Este vorba chiar de fundaşul Vasile Mogoş, care în prezent evoluează la Crotone!

Antrenorul lui Sudtirol, Lamberto Zauli, l-a urmărit pe Mogoş la Crotone şi a făcut direct o ofertă pentru internaţionalul român.

”Zauli a pus ochii pe Mogoş! Clubul vrea să facă o impresie frumoasă în noul sezon şi caută feţe noi. Mogoş este un jucător care cunoaşte campionatul din Italia şi se poate lăuda şi cu patru prezenţe în naţionala României. De asemenea la Crotone a jucat 26 de meciuri sezonul trecut, când a reuşit un gol şi o pasă decisivă. Cele două cluburi au început negocierile, este posibil ca în următoarele ore transferul să fie ca şi rezolvat”, anunţă presa din Italia.

Sudtirol a câştigat grupa din Serie C, cu 90 de puncte, cinci în plus faţă de ocupanta locului secund, Padova. Şi aşa au reuşit promovarea în Serie B, unde îşi propun obiective îndrâzneţe.

Crotone a încheiat sezonul pe locul 19 cu un bilanţ negativ: 20 de eşecuri, 14 remize, 4 victorii (26 de puncte). Suporterii au explodat la finalul anului şi unul dintre principalii vizaţi a fost chiar Vasile Mogoş. 

Vasile Mogoş a jucat până acum doar în Italia, la formaţii precum Asti, Real Vicenza, Delta Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli, Crotone sau Cremonese.

Fundaşul şi-a făcut debutul în naţionala României în noiembrie 2019. 

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Vasile Mogoş în prezent, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt.com

Un nou TUN pentru fotbalistul naţionalei. Semnează cu o echipă din cupele europene pe un salariu uriaş. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ

Afla mai multe despre: vasile mogossudtiroloferta mogos 

viewscnt
Articole similare