Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă greu de refuzat pentru Costel Gâlcă. Antrenorul român este foarte aproape de a semna

Ofertă greu de refuzat pentru Costel Gâlcă. Antrenorul român este foarte aproape de a semna

Stranieri

Comentarii

Costel Gâlcă este aproape de a reveni în fotbal după ce a primit o ofertă uriaşă.

Costel Gâlcă este liber de contract din iunie 2021, când s-a despărţit de danezii de la Vejle, unde a avut rezultate apreciate.

În tot acest timp, antrenorul în vârstă de 49 de ani a avut mai multe propuneri, însă niciuna nu i-a îndeplinit toate pretenţiile.

Acest lucru s-ar putea schimba acum. Costel Gâlcă a primit o ofertă uriaşă şi sunt şanse foarte mari să revină în fotbal.

Ce ofertă a primit Costel Gâlcă! Salariu de 90.000 de euro pe lună

Costel Gâlcă are o cotă destul de bună în lumea antrenorilor, dovadă şi ultima ofertă pe care a primit-o.

Potrivit playsport.ro, Costel Gâlcă se află în negocieri avansate cu Al Hazm, o echipă care ocupă locul 15 în campionatul Arabiei Saudite.

Salariul oferit de arabi este uriaş pentru un antrenor român: 90.000 de euro pe lună, adică 1,08 milioane de euro pe an.

Al Hazm se află însă într-o situaţie foarte dificilă. În prezent, ocupă penultimul în clasament şi are o serie de 7 meciuri fără victorie. După primele 13 etape, Al Hazm a acumulat 11 puncte.

Pentru Costel Gâlcă, fotbalul din Arabia Saudită nu este chiar o necunoscută. Fostul internaţional român a antrenat-o în trecut pe Al Taawoun, în perioada octombrie 2016-martie 2017.

Despre Costel Gâlcă s-a zvonit că ar fi şi pe lista FRF, pentru postul de selecţioner, însă fostul mare mijlocaş român a lămurit situaţia după ce a declarat că el nu poate colabora cu Răzvan Burleanu. 

Edi Iordănescu a fost prima opţiune pentru Al Hazm

Iniţial, cei de la Al Hazm au negociat cu Edi Iordănescu, antrenor rămas liber de contract după ce şi-a dat demisia de la FCSB. Însă negocierile n-au avut succes.

Potrivit playsport, arabii au fost nemulţumiţi de pretenţiile financiare pe care le avea Edi Iordănescu, astfel că s-au reorientat înspre Costel Gâlcă. 

Afla mai multe despre: costel galca 

viewscnt
Articole similare