Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă importantă primită de Mirel Rădoi: ”Discuţiile nu au început de la bani”

Ofertă importantă primită de Mirel Rădoi: ”Discuţiile nu au început de la bani”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a dezvăluit că a primit o ofertă importantă, dar s-a ferit să dea vreun nume de echipă.

Mirel Rădoi este un antrenor care se bucură de o cotă bună, în ciuda parcursului destul de slab al echipei naţionale. Selecţionerul României a fost căutat de mai multe echipe şi ofertele n-au fost deloc de neglijat.

Selecţionerul României susţine că n-a cerut în niciun moment dublarea salariului de la FRF, pentru că, dacă ar fi fost vorba despre bani, ar fi acceptat una dintre ofertele importante pe care le-a primit.

Oferte importante pentru Mirel Rădoi: ”N-a fost vorba despre bani”

Mirel Rădoi a anunţat încă de acum o lună că nu-şi va mai prelungi contractul cu FRF, care expiră după meciul cu Liechtenstein.

A fost un anunţ care a stârnit un val de reacţii, în contextul în care mai erau două meciuri de disputat din preliminariile pentru Cupa Mondială Qatar 2022.

Încă de atunci, Rădoi nu s-a arătat dispus să semneze prelungirea înţelegerii cu FRF, indiferent de oferta financiară.

S-a zvonit că Mirel Rădoi ar fi cerut dublarea salariului de 250.000 de euro, pentru a continua pe banca naţionalei. Selecţionerul neagă însă categoric aceste zvonuri.

Mirel Rădoi spune că în niciun moment nu s-a pus problema de bani. Dacă l-ar fi interesat atât de mult partea financiară, ar fi ales una dintre ofertele importante pe care le-a primit.

Potrivit declaraţiilor sale, una dintre aceste propunere ar fi fost de peste un milion de euro pe sezon. Adică de două ori mai mare decât dacă ar fi primit un salariu dublu de la FRF.

”Discuţiile nu au început de la bani. Şi de ce ar fi vrut FRF să plătească sau să îmi dubleze salariul? Nu s-ar fi apropiat nici la jumătate cât aş fi câştigat din ofertele pe care le-am avut. Deci, din punctul ăsta de vedere, nu a fost din punct de vedere financiar”, a spus Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare