Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă incredibilă din China pentru un jucător de la Barcelona. Suma URIAŞĂ oferită de Guangzhou Evergrande

Ofertă incredibilă din China pentru un jucător de la Barcelona. Suma URIAŞĂ oferită de Guangzhou Evergrande

FC Barcelona

Comentarii

Guangzhou Evergrande, formaţia pregătită de Fabio Cannavaro este cel mai potent financiar dintre cluburile din Super Liga Chineză. Acum, formaţia patronată de Grupurile Evergrande şi Alibaba a pus ochii din nou pe un fotbalist al Barcelonei.

Patru brazilieni de top are în lot Guangzhou Evergrande în acest moment. Pe lângă Alan, Talisca, Ricardo Goulart şi fostul fotbalist al Barcei, Paulinho, din sezonul viitor ar putea să li se alăture încă unul.

Adus pentru 40 de milioane de euro de la Girondins Bordeaux, Malcom nu-şi găseşte locul în echipa Barcei. Fotbalistul ar dori să plece, după ce în acest sezon a bifat doar 296 de minute în Cupă, Campionat şi Champions League.

50 de milioane de euro va livra Guangzhou Evergrande la începutul noului an către FC Barcelona, dar pentru Paulinho Becerra, fotbalist care a dat 13 goluri în 19 meciuri sezonul trecut de campionat.

Chinezii vin şi după Malcom. Cotidianul AS scrie că Guanghzou este dispusă să ofere 65 de milioane de euro pentru transferul fotbalistului brazilian, iar Barcelona ar fi dispusă să-l cedeze.

Afla mai multe despre: malcomfc barcelonatransferguangzhou evergrande 

viewscnt
Articole similare