Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă incredibilă în Premier League. Se pregăteşte un transfer de 100 milioane lire sterline

Ofertă incredibilă în Premier League. Se pregăteşte un transfer de 100 milioane lire sterline

Premier League

Comentarii

Antrenorul celor de la Everton, Marco Silva, este disperat să-l aducă la echipă pe atacantul Wilfried Zaha, de la Crystal Palace. Este dispus să urce oferta la 100 milioane de lire sterline. "Vulturii" se ţin tare şi cere 120 milioane de lire sterline.

Se anunţă un nou sezon nebun în Premier League. Antrenorul celor de la Everton, Marco Silva, este decis să construiască  o trupă redutabilă care să prindă TOP 4, la finalul sezonului. A început cu Moise Kean (Juventus, 25 milioane E), Jean-Philippe Gbamin (Mainz, 25 milioane E), Andre Gomes (Barcelona, 25 milioane E) şi Fabian Delph (Man City, 10 milioane E), şi se fac toate eforturile pentru a-i convinge pe cei de la Crystal Palace să-l cedeze pe Wilfried Zaha.
"Caramelele" au pus pe masă o ofertă deloc de neglijat, în aceste zile: 65 milioane de lire sterline plus încă doi jucători, atacantul turc Cenk Tosun şi mijlocaşul irlandez James McCarthy, care ar ajuta ca oferta să ajungă în jurul a 100 milioane de lire sterline. Ajuns la 26 de ani, Wilfried Zaha primeşte doar 130.000 lire sterline pe săptămână şi ar fi tentat să accepte o ofertă cel puţin dublă, de la Everton. Şi Arsenal s-a interesat de Zaha, în această vară, însă oferta de 40 milioane de lire sterline a fost considerată o glumă.
Sezonul trecut, Wilfried Zaha a evoluat în 34 de partide de Premier League, în care a marcat de 10 ori şi a oferit 10 pase de gol. Ivorianul este produs al clubului din sudul Londrei, iar la 21 de ani semna cu Manchester United. Nu reuşea să-şi câştige statutul de titular şi după câteva împrumuturi nu prea reuşite, a preferat să se întoarcă definitiv la Crystal Palace. S-a dovedit o alegere inspirată.

Afla mai multe despre: wilfred zaha 

viewscnt
Articole similare