Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă incredibilă primită de Parma pentru Man: "Putem să oferim atât!". Preşedintele italienilor, răspuns pe loc + declaraţie de dragoste pentru românii de pe "Tardini"

Ofertă incredibilă primită de Parma pentru Man: "Putem să oferim atât!". Preşedintele italienilor, răspuns pe loc + declaraţie de dragoste pentru românii de pe "Tardini"

Stranieri

Comentarii

Dennis Man (23 de ani) şi Valentin Mihăilă (21 de ani), "diamantele" pentru care patronul Parmei, Kyle Krause, a plătit peste 20 de milioane de euro celor de la FCSB şi U Craiova, nu sunt de vânzare. Giovanni Becali, agentul care a intermediat transferurile, a dezvăluit o discuţie pe care a avut-o cu afaceristul american care bagă bani la formaţia italiană.

Rennes, ofertă foarte mare pentru transferul lui Man!

Giovanni Becali, omul care i-a dus pe Man şi Mihăilă la Parma, a anunţat că patronul italienilor n-are de gând să se despartă de cei doi români pentru mai puţin de 20 de milioane de euro. Becali a dezvăluit că Rennes a fost gata să ofere 12 milioane de euro pentru a-l lua pe Man de la formaţia care a retrogradat în Serie B, dar Krause n-a fost de acord. „Pentru Mihăilă şi Man am primit oferte. Va pot spune... Rennes l-a ofertat pe Man, iar conducătorii de acolo au spus: ‘Putem să oferim şi noi 10-12 milioane de euro’. Cei de la Parma au zis: ‘Păi dacă noi am dat 13!’

Şi directorul general şi preşedintele clubului, care e un american foarte bogat, mi-a spus: ‘De la 20 de milioane de euro în sus ne anunţi şi probabil stăm de vorbă dar, în principiu, nu se mişcă de aici. Sunt copiii mei’. Preşedintele ţine foarte mult la ei şi le-a dat contracte bune”, a declarat Giovanni Becali în exclusivitate pentru as.ro.

Man a marcat de două ori şi a livrat o pasă de gol în 697 de minute jucate în 14 meciuri de Serie A, în timp ce Mihăilă a punctat de patru ori şi a pasat decisiv de două ori în peste 700 de minute strânse în toate competiţiile cu Parma.

Afla mai multe despre: dennis manmihailaparmakyle krauseofertegiovanni becali 

viewscnt
Articole similare