Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă irezistibilă pentru cel mai bun fundaş din lume! Virgil van Dijk ar urma să încaseze 50 de milioane de lire sterline

Ofertă irezistibilă pentru cel mai bun fundaş din lume! Virgil van Dijk ar urma să încaseze 50 de milioane de lire sterline

Liverpool

Comentarii

Liverpool îi pregăteşte o ofertă de prelungire a contractului fundaşului olandez Virgil van Dijk (28 de ani), anunţă presa internaţională.

Ofertă irezistibilă pentru Virgil van Dijk

Conform Football Insider, "cormoranii" îi vor oferi lui Virgil van Dijk o nouă înţelegere, valabilă cinci ani. Fundaşul olandez, care, în prezent, mai are contract cu Liverpool până în vara anului 2023, ar urma să primească nu mai puţin de 50 de milioane de lire sterline, de-a lungul celor cinci ani de contract.

 

 

Transferat în ianuarie 2018 de la Southampton, cu 85 de milioane de euro, Virgil van Dijk a impresionat în tricoul lui Liverpool, iar în 2019 a fost desemnat de UEFA cel mai bun jucător al sezonului şi a fost chiar la un pas de a câştiga Balonul de Aur, fiind întrecut doar de Lionel Messi.

De când se află la Liverpool, Virgil van Dijk a adunat 106 meciuri, 11 goluri, cinci assist-uri şi trei trofee – Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor.

Afla mai multe despre: van dijk 

viewscnt
Articole similare