Experiențe împreună.
You are here:

Oferta lui Chipciu din străinătate, dezvăluită. Cine a mai rupt tăcerea după bătaia de la CFR Cluj: "E recalcitrant, am avut un clinci cu el" EXCLUSIV

Oferta lui Chipciu din străinătate, dezvăluită. Cine a mai rupt tăcerea după bătaia de la CFR Cluj: "E recalcitrant, am avut un clinci cu el" EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul Alexandru Chipciu e prins în mijlocul unui scandal la CFR Cluj. El a fost exclus din lot de antrenorul Marius Şumudică, după un conflict fizic cu un coleg. Nicolae Dică a comentat situaţia şi a dezvăluit ce ofertă a avut pe masă internaţionalul român.

CFR Cluj nu are parte de linişte înainte de prima manşă a turului trei preliminar Champions League, cu Young Boys. Luni, cu o zi înainte de meciul cu elveţienii, Marius Şumudică a anunţat că l-a eliminat pe Chipciu din lot. Fotbalistul l-a agresat pe Otto Hindrich. 

Nicolae Dică a avut un clinci cu Alex Chipciu la FCSB

Fostul antrenor de la FCSB, Nicolae Dică, şi-a amintit că şi el a avut probleme cu fotbalistul care a cucerit trei titluri în Liga 1 la echipa lui Gigi Becali: "E şi mare portarul de la CFR Cluj, are 1.90 m înălţime. Se întâmplă la multe echipe, dar nu ştim ce a strâns el în ultima perioadă şi a răbufnit la antrenament. Dar îl cunosc foarte bine pe Alex, l-am avut la Steaua (n.r. - FCSB), când eram cu Costel şi cu Mirel. Am avut şi eu un clinci cu el la Steaua. Da, da, când eram secund am avut un clinci personal cu el, dar ne-am împăcat. N-a fost nicio problemă. Îl cunosc foarte bine şi sunt sigur că el regretă acum că a făcut acest gest. Nu vreau să zic de unde a plecat tot (n.r. - momentul tensionat de la FCSB dintre cei doi). A fost pe moment, în câteva zile ne-am revenit. 

Îl ştiu, e recalcitrant, dar după regretă ieşirile pe care le are. Cred că se va duce să-şi ceară scuze. E valoros, dă totul pentru echipă. Pe ei i-a ajutat. A marcat acel gol şi i-a calificat cu un gol senzaţional (n.r. cu Banja Luka). E prea drastic dacă se renunţă la el. Şumudică ştie şi el, că a fost fotbalist, a avut şi el ieşiri. Poate şi Chipciu a supărat că a jucat mai puţin, cred", a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport. 

Ce ofertă din străinătate a avut Chipciu

Secundul naţionalei României a aflat că mijlocaşul ar fi putut ajunge la Gaziantep, înainte de a ajunge la CFR Cluj, în urmă cu un an şi jumătate. Acolo el a fost dorit tot de Marius Şumudică, actualul său antrenor. 

"Din ce ştiu, Şumudică a vrut să-l ia la Gaziantep. Înainte să se ducă la CFR Cluj, a avut ofertă de la Gaziantep, din ce ştiu eu", a adăugat Nicolae Dică la Sport Report. 

Soarta lui Alexandru Chipciu va fi decisă în aceste zile. Conducerea va analiza cazul, va vorbi cu părţile implicate şi va anunţa ce se întâmplă după problema de ultim moment apărută în lot. 

 

VIDEO Nicolae Dică, despre Alexandru Chipciu, la Sport Report

viewscnt
Articole similare