Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta lui Gabi Iancu nu ar fi din România. Fotbalistul Viitorului se pregăteşte de o nouă experienţă în afara ţării

Oferta lui Gabi Iancu nu ar fi din România. Fotbalistul Viitorului se pregăteşte de o nouă experienţă în afara ţării

Fotbal

Comentarii

Atacantul celor de la Viitorul Constanţa nu a evoluat în restanţa cu Hermannstadt, duminică seară, încheiată cu 2-1, deoarece se pregăteşte de un transfer, iar staff-ul a decis să-l protejeze.

Înaintea meciului cu Hermannstadt, Mircea Rednic a recunoscut că nu a avut motive să-l forţeze pe Gabi Iancu, mai ales că acesta se pregăteşte de un nou transfer.

"La Iancu sunt nişte probleme, dar e o combinaţie, între probleme medicale şi o bună ofertă. Atâta vă spun. L-am protejat un pic în perioada asta. Sunt şanse să plece. Întrebaţi clubul dacă e bună oferta. Eu sunt preocupat şi îngrijorat să-i găsesc înlocuitor. Discuţiile sunt avansate. (Ţara?) România. Haideţi, gata, nu mai insistaţi", a declarat Mircea Rednic

Conform Gazetei Sporturilor, oferta pentru Gabi Iancu nu ar fi din România, aşa cum a susţinut antrenorul său, Mircea Rednic, din Rusia. Viitorul Constanţa se poate alege cu 400.000 de euro în schimbul atacantului cotat la 1,3 milioane de euro pe Transfermarkt.

Viitorul ar fi putut obţine o sumă dublă pentru Iancu, din Qatar, de la Al-Ahli, dar atunci fotbalistul s-a opus mutării. Ajuns la 26 de ani, Gabi Iancu a evoluat în carieră, până acum, la Viitorul Constanţa, FCSB, Karabukspor, Termalica, FC Voluntari şi Dunărea Călăraşi.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare